Setari Cookie-uri

Relațiile sănătoase încep... de dimineață! 5 Obiceiuri matinale pentru cei care se iubesc cu adevărat

Se spune că ziua bună se vede de dimineață, dar cam același lucru l-am putea spune și despre relații. Diminețile în cuplurile care trăiesc o iubire matură și sănătoasă cuprind anumite obiceiuri despre care vă vorbim în articolul curent.

Știm deja că într-o relație de dragoste puternică și matură cei doi parteneri se iubesc, se acceptă, se respectă și se susțin reciproc. Însă aceștia mai fac ceva: își demonstrează prin gesturi constante toate aceste sentimente, știu să se exprime și să se exteriorizeze în fața celuilalt și reușesc să mențină armonia și romantismul.

Pentru aceste cupluri, fiecare moment petrecut cu persoana iubită este prețios și reprezintă o oportunitate pentru a-și arăta iubirea unul celuilalt.

5 obiceiuri matinale pe care le au cei care se iubesc cu adevărat

Se trezesc puțin mai devreme

Să îți începi ziua privind zâmbetul celui drag este cu adevărat minunat. Așadar, adesea aceste cupluri obișnuiesc să se trezească mai devreme, să aibă timp să își vorbească, să se asculte, să își facă planuri pentru acea zi, să soarbă împreună cafeaua sau ceaiul de dimineață.

Citește și:

Au astfel timp pentru tandrețe, pentru acea gură de fericire care să le țină de cald intreagă zi, au timp unul pentru celălalt în această lume în care suntem din ce în ce mai grăbiți.

Se ajută reciproc

În aceste cupluri, ambii parteneri au o rutină a dimineții, care îl include și pe celălalt. De exemplu unul dintre ei face cafeaua pentru amândoi, în timp ce celălalt face patul. Știu să își acorde spațiu și totodată își împart responsabilitățile, iar toate acestea vin natural, din iubire, respect și grijă pentru celălalt.

Acest ajutor reciproc demonstrează că cei doi sunt o echipă reușită, căci astfel au o eficiență crescută, reușind să facă mai multe lucruri decât dacă ar fi fost singuri, însă într-un timp mult mai scurt. Împreună sunt mai puternici!

Citește și:

Își fac complimente și nu uită gesturile tandre

O vorbă frumoasă, spusă din suflet chiar de cel în fața căruia îți dorești să fii văzut cum se poate mai bine reprezintă motiv de bucurie în fiecare zi.

Acești iubiți își fac complimente sincere, se admiră unul pe celălalt, se îmbrățișează și se sărută. Își spun ce bine arată, ce bine le vine parfumul, ce zâmbet molipsitor au, ce frumos au reacționat poate cu o zi în urmă, mici complimente care îi ajută să se simtă minunat unul în preajma celuilalt.

Iată câteva dintre beneficiile îmbrățișărilor din fiecare zi: Puterea unei îmbrățișări. 8 motive științifice uluitoare pentru a îmbrățișa pe cineva astăzi

Știu să obțină zâmbete

Nu este nevoie neapărat de un banc pentru a-l face pe celălalt să zâmbească. Pur și simplu acești parteneri știu să comunice, să se tachineze, să fie amuzanți unul pentru celălalt, astfel încât adesea când sunt împreună zâmbesc fără să își dea seama.

Citește și:

Conunicarea lor este o convorbire plăcută, activă, care le oferă motiv de binedispunere.

Își spun „bună dimineața” și „la revedere”

Sigur, poate folosesc alte saluturi și urări, de exemplu „îți doresc să ai o zi minunată”, „ne vedem la prânz” etc.

A-l saluta pe celălalt și a-i face urări reprezintă o dovadă de respect, dar și de grijă, iar aceste simple saluturi previn unele rupturi sau distanțări în relație.

Îmbrățișarea și sărutul la despărțire oferă o amintire chinestezică și tactilă celor doi, care „le ține” de cald sufletește și emoțional. Le conferă o siguranță psihică, le servește ca senzație plăcută și reper în zi.

Sursa foto: Tatevosian Yana/ shutterstock.com

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.