Setari Cookie-uri

Între voi e dragoste adevărată. 6 Semne că persoana iubită este sufletul tău pereche

Sunteți făcuți unul pentru altul. Nimeni și nimic nu vă va despărți. Iată semnele care îți spun că cel cu care ești acum este cel cu care vei rămâne până la finalul vieții. 

Ești o norocoasă, știai asta? Sunt oameni care caută ani întregi un partener care să le fie alături, să îi completeze, să îi iubească necondiționat și alături de care să își petreacă restul vieții.

Acestea sunt cele mai importante semne care îți spun că eșți alături de cel cu care vei rămâne până la final:

1. Aveți respect unul pentru celălalt

Fără respect, o relație nu va dura mult. Respectul nu înseamnă doar să admiri cealaltă persoană, ci să arăți respect pentru dorințele, sentimentele și drepturile sale în relație. Când respecți pe cineva, nu doar că îi accepți, ci îi și prețuiești gândurile și opiniile.

suflet pereche

foto Alex Gukalov, Shutterstock

2. Vă încurajați unul pe altul

Cuvintele de încurajare ajută enorm în relația de cuplu. Încurajarea înseamnă afirmarea valorii celeilalte persoane. Spune lucruri precum aceste cuvinte:

Citește și:

- ești special pentru mine;
- sunt înnebunită după tine;
- nu aș fi putut face asta fără tine;
- te iubesc;
- îți sunt recunoscătoare pentru tot;
- îi mulțumesc Universului că te-a adus în viața mea;
- ești tot ce mi-am dorit de la un partener.

Când spui astfel de lucruri frumoase, partenerul de cuplu se simte motivat să facă tot posibilul ca relația voastră să fie una minunată.

3. Sunteți vulnerabili unul cu celălalt

A fi vulnerabil înseamnă a fi dispus să îți asumi riscuri emoționale. Renunți la măști, lași garda jos și îți arăți toate slăbiciunile, fricile și vorbești despre dezamăgirile tale în viață. Este nevoie de curaj pentru a exprimă emoții atât de intime în fața partenerului de cuplu. Vulnerabilitatea este esențială pentru sănătatea relației deoarece îi oferă mai multă semnificație și mai multă profunzime.

Citește și:

Când ambii parteneri sunt vulnerabili își oferă reciproc sentimente de siguranță, de dragoste reală, sinceră, pură și matură.

4. Vă faceți o prioritate

Oamenii care iubesc cu adevărat își fac timp unul pentru celălalt. Vor să fie împreună. Vor să facă lucruri frumoase împreună. Acțiunile lor demonstrează că relația este cea mai importantă.

Dacă își petrece în mod regulat timp cu tine, acesta este un semn clar al angajamentului față de tine.

5. Există încredere deplină

Încrederea este o componentă masivă a unei relații.

Cel mai bun mod de a câștiga încrederea partenerului este să îți trăieșți viață și să permiți acțiunilor tale să vorbească mai tare decât ceea ce spui. Cum câștigi încrederea partenerului? Îți dăm noi câteva sfaturi:

Citește și:

- nu îl minți;
- nu îți încălca promisiunile;
- alege să fii acolo pentru el emoțional și fizic;
- nu flirta cu alte persoane;
- demonstrează-i că îți pasă de el prin fapte mărunte;
- arată-i că ești de încredere;
- spune-i că ții la el;
- dă-ți jos măștile și învață să fii vulnerabilă în fața lui.

6. Comunicați foarte bine

Comunicarea bună într-o relație înseamnă o comunicare deschisă și sinceră. Ai libertatea de a fi tu însăți și de a îți împărtăși gândurile private fără teama că vei fi judecată. Poți vorbi despre orice... și acest lucru este reciproc. De asemenea, o comunicare bună înseamnă să vorbești și despre preocupările tale sau despre lucrurile care te deranjează la cealaltă persoană. Dacă acest lucru este făcut cu bunătate, persoană de lângă tine va înțelege că tu îi dorești binele și că vrei să o ajuți să evolueze și să devină cea mai bună versiune a sa.

Citește și:

foto main ArtEver, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.