Setari Cookie-uri

Dumnezeu îți trimite sufletul pereche când ești pregătită să iubești cu adevărat... și nu când vrei tu să se întâmple

Dumnezeu nu îți va trimite sufletul pereche până când inima ta nu este cu adevărat pregătită să îl întâlnească

De multe ori ne place să credem că avem totul plănuit. Poate că ai luat decizia că ești pregătită să îți întâlnești iubirea vieții, însă trebuie să știi că Dumnezeu nu îți va trimite sufletul pereche până când inima ta nu va fi pregătită cu adevărat să iubească din nou.

Tuturor ne place să credem că știm exact "ce" și "când" se întâmplă lucruri, însă viața nu funcționează deloc așa. Adevărul este că nu ne putem controla destinul - trebuie să lăsăm această parte în seama lui Dumnezeu. El are un plan pentru noi și este important să lăsăm ca lucrurile să se desfășoare așa cum ne sunt destinate.

Poate că ai întâlnit pe cineva care părea un dar de la Dumnezeu atunci când l-ai văzut pentru prima dată. Ai crezut că această persoană este sufletul tău pereche... chiar și atunci când au apărut câteva semne care îți spuneau clar că nu este deloc așa cum crezi. În cele din urmă, relația a eșuat deoarece încă de la început era scris să se întâmple așa.

Citește și:

Dumnezeu nu îți va trimite sufletul pereche până când inima ta nu este cu adevărat pregătită să îl întâlnească

Dacă nu ești fericită cu tine însăți, dacă nu te simți bine în acest moment al vieții tale, atunci clar nu ești în punctul de a îți întâlni sufletul pereche. Mai întâi trebuie să lucrezi la tine, să îți îmbunătățești viața, să înveți să fii bine cu tine și să nu mai cauți fericirea în alte persoane. Viața ta este una minunată. Tu nu ești incompletă, nu ai nevoie de nimeni care să te completeze - persoana care va veni în viața ta o va face pentru a îți aduce mai multă fericire decât deja ai.

Sufletul tău pereche va intra în viața ta în momentul în care inima ta va știi să își ofere singură iubire, iar când tu vei fi pregătită să te implici într-o relație pentru totdedauna.

Citește și:

Dacă încă nu ai trecut peste fostele relații sau trecutul încă te bântuie, atunci clar este prea devreme pentru a te gândi la o nouă relație, la o dragoste adevărată. Trebuie să îți pui în ordine lucrurile, trebuie să faci curățenie în viațata, trebuie să închizi ușa trecutului și să te vindeci de tot ce ți s-a întâmplat astfel încât să reușești să fii bine și să fii pregătită pentru a îți întâlni persoana cu care urmează să îți petreci restul vieții.

Dumnezeu îți va trimite această persoană, însă trebuie să ai încredere în planul lui, în timpul lui, în modul lui de a rezolva lucrurile.

Nu încerca să forțezi pe cineva să te iubească și nu încerca să intri într-o relație doar ca să nu fii singură. Sufletul tău pereche nu va intra în viața ta dacă tu nu ești cu adevărat pregătită pentru a îl întâlni. Trebuie să înveți mai întâi să fii bine pe cont propriu.

Citește și:

Pune-ți următoarele întrebări: Cum ți-ar plăcea să fii în momentul în care sufletul tău pereche te va întâlni? Cum ai vrea să fie viața ta?

Gândește-te dacă ești cu adevărat pregătită să renunți la viața pe care o ai acum și să construiești o viață alături de o altă persoană... pentru totdeauna. Cu ce fel de persoană ai vrea să fii? Cum ar trebui să fie acest suflet pereche al tău?

Aceste întrebări te vor ajuta să înțelegi mai bine că momentul în care sufletul tău pereche va intra în viața ta este decis de către Dumnezeu. Tu nu poți calcula cu precizie când se va întâmpla acest lucru. Poți doar să înveți să lucrezi la tine, să ai grijă de tine, să te transformi și să fii cea mai bună versiune a ta. Iar de restul se va ocupa divinitatea.

Citește și:

foto main Natalie Balchyunayte, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
8 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.