Setari Cookie-uri

Mesaje pentru Sfantul Andrei- Cele mai frumoase urari pentru ziua numelui!

Daca mesajele tale nu sunt foarte inspirate, incearca anul acesta de Sfantul Andrei sa ii bucuri pe apropiati cu un sms frumos! Urarea ta va ramane memorabila daca te vei inspira din mesajele pe care ti le-am pregatit. La multi ani de Sfantul Andrei, draga noastra cititoare!

Mesaje de Sfantul Andrei

La multi ani, Andrei/Andreea! Iti doresc ca toata fericirea si bunatatea lumii sa se adune in sufletul tau. Te imbratisez!

La multi ani de ziua numelui! Fie ca Sfantul Andrei sa te ghideze si sa te ocroteasca pana la finalul vietii.

La multi ani dragul meu/ draga mea! Nimic nu poate descrie dorul pe care il port in suflet, abia astept sa ne revedem! La multi ani de Sfantul Andrei!

Fie ca lumina acestei zile sa te bucure si cei din jurul tau sa-ti puna un zambet pe buze. La multi ani de Sfantul Andrei! Sa traiesti cu numele!

La multi ani fericiti! Sunt foarte fericit/fericita ca ma pot numi prietenul/prietena ta. Iti multumesc pentru tot ce faci zi de zi.

La multi ani, sursa mea de inspiratie! La multi ani de Sfantul Andrei!

Imi pare atat de rau ca nu pot fi langa tine in aceste clipe frumoase. La multi ani dragul meu/ draga mea! Sper sa ne revedem curand!

Citește și:

De Sfantul Amdrei, tin sa-ti urez o zi onomastica superba! Meriti tot binele din lume si sper ca nu vei uita asta niciodata. Sper ca Sfantul Andrei sa te ghideze pe drumul anevoios al vietii.

Pentru noi, tu esti intotdeauna o raza de soare. Acum, este randul nostru sa-ti facem ziua mai buna. La multi ani de Sfantul Andrei! Te iubim!

Oricat de departe as pleca, gandul meu ramane intotdeauna la tine. Te iubesc mai mult decat orice! La multi ani de Sfantul Andrei!

La multi ani Andrei/Andreea! Nimeni nu ma intelege asa cum o faci tu si pentru asta iti multumesc! Vei ramane intotdeauna o persoana speciala pentru mine.

mesaje de sfantul andrei

Urari Sfantul Andrei

La mulți ani cu ocazia zilei tale de nume! Ești o persoană specială, să nu uiți asta!

Această zi să fie la fel de frumoasă cum e sufletul tău! Toți suntem oameni mai buni datorită tie. La mulți ani, dragule/dragă!

Citește și:

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îți doresc o zi liniștită, alături de oamenii pe care ii iubești și o viață așa cum ai visat!

E o zi in care trebuie sa învingem tristețea, o zi în care să uităm de griji deoarece este ziua ta de nume! La mulți ani sănătoși!

Să ți se împlinească toate dorințele , bunul meu prieten/ buna mea prietenă! La mulți, mulți ani minunați cu ocazia zilei tale onomastice!

Sfântul Andrei să te păzească de rele și de ghinion! Îți doresc o viață împlinită, iar astăzi o zi plină de voie bună. La mulți ani sănătoși!

În calea ta să se arate un cer senin și multe uși deschise! La mulți ani de Sfântul Andrei!

Îți doresc să mergi pe un drum numit viață și să te impedieci de un ciob numit noroc! Toate florile pe care le vezi în calea ta să fie iubire! La mulți ani! Te îmbrățișez cu drag și dor!

Citește și:

Fie ca toate visele tale să devină realitate! Îți doresc tot binele din lume și tot norocul pentru ca scopurile tale să fie împlinească. La mulți ani!

La multi ani, Andrei

La mulți ani, Andrei! Îți doresc ca toată viața ta să fie o bucurie și să fie presărată cu mult noroc.

La mulți ani, Andrei! Înțelepciunea este cea care deja te caracterizează, așadar îți doresc sa îți păstrez sufletul deschis către noi oportunități.

La mulți ani, Andrei! Ești cel mai bun prieten pe care ar putea cineva să îl aibă și de asta îți mulțumesc din toată inima.

La mulți ani, Andrei! Te iubesc mai mult decât as putea spune vreodată prin cuvinte. Ești cel mai bun suflet pe care îl cunosc.

La mulți ani, Andrei! Ma inspiri în fiecare zi și îți mulțumesc pentru asta. Te iubesc!

Citește și:

Vizionare placuta


Cătălina este cel mai nou și tânăr redactor Kudika, acoperind zonele de Travel, Artă și Cultură. Cătălina este pasionată de teatru și cinematografie, de cinci ani este membru activ al...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.