Setari Cookie-uri

Mesaje de despărțire: Spune adio într-un mod frumos!

Iată cele mai frumoase mesaje de despărțire!

  • Trec prin parc și revăd toate băncile pe care am admirat stelele. Mi-aș dori ca totul să fie cum a fost atunci, dar știu că nu mai este posibil. Vreau să uit, dar totul îmi reamintește de tine și de momentele noastre împreună.
  • Te visez în fiecare noapte, ziua mă cuprind mii de gânduri și mă copleșește melancolia, iar sufletul îmi este plin de tine, dar prezența ta e goală. Aș vrea să fim din nou împreună, sufletul te vrea, dar mintea te refuză.
  • Știu cât de mult mă iubeai cândva, iar eu te iubeam pe tine. Încă te mai iubesc, dar universul a vrut ca noi să nu mai împărțim aceeași inimă.
    Vreau să știi că vei fi mereu în sufletul meu, dar vei doar o amintire, nimic mai mult.
  • Mi-am dorit să te iert și aș fi făcut-o, dar știam că firul odată rupt nu va mai fi la fel. M-aș fie împiedicat de același nod la nesfârșit.
    Îți doresc să fii fericit și tu și eu, alături de cineva pe care-l vom iubi necondiționat.
  • Știu că niciodată nu voi mai întâlni o dragoste pasională ca a ta, dar pasiunea nu este suficient pentru a duce la împlinire o relație. Din păcate nu ai vrut să vorbești și limbajul meu de iubire pentru a mă face fericită.
  • Din păcate va trebui să încheiem aici tot ce este între noi. Te-am iubit nespus și am sperat că gândurile mele bune și dragostea mea te vor face să fii sincer cu mine și să mă iubești la nesfârșit. Dumnezeu mi-a demonstrat că nu se poate, iar acum va trebui să ne vedem de viețile noastre.
  • Vreau să ai parte de tot ce e mai bun, dar departe de mine. Mi-aș fi dorit să mă fi iubit cu mai multă ardoare, să fii atent cu mine, dar din păcate nu ai vrut să faci aceste lucruri pentru că nu ai simțit. Adio.
  • Îmi scriu în acest jurnal toate momentele petrecute împreună și aștept ziua în care poate, cine știe vei veni la ușa mea cu un buchet de flori cerându-mi să te iubesc.
  • Astăzi va trebui să-ți dau înapoi jumătatea de inimă ce mi-ai dăruit-o, deoarece și tu mi-ai dat-o pe a mea. Mă uit cu tristețe în urmă la tot ce am trăit și am investit în noi. Îmi doresc să fii fericită.
  • Draga mea, vreau să știi că eu încă te iubesc. Nu te pot uita și mă gândesc încontinuu la tine. Mi-aș dori ca în aceste zile reci să fii lângă mine, să-mi gândești sufletul. Te voi iubi mereu chiar dacă nu mai ești lângă mine.
  • Poate că într-o zi mă vei ierta. Nu jigni trecutul nostru, ci lasă-l să fie strălucitor în cufărul său. Vei întâlni cu siguranță femeia care te va iubi cum meriți. Adio, dragul meu!
  • Nu știu dacă-ți mai amintești primul sărut sub ploaie sau primele prăjituri mâncate împreună, ori de-ți aduci aminte cum priveam noaptea la stelele de pe cer și ne încălzeam sub aceeași pătură. Ei bine eu îmi amintesc toate acestea, dar vreau să rămână doar o amintire și să ne bucurăm de ea în trecutul nostru.
  • Ai fost totul pentru mine , dar din păcate va trebui să renunțăm aici la tot ce a fost între noi. Să ne pregătim să îmbrățișăm noul și tot ce va aduce el pentru noi. Sper că mă vei ierta pentru aceste cuvinte și că nu mă vei judeca niciodată.
  • Îmi este dor de parfumul tău pe perna mea, mâinile tale gingașe ce-mi mângâiau părul, buzele tale moi care mă sărutau cu ardoare și trupul tău cald pe care-l îmbrățișam și care mă umplea de dragoste. Viața mea e pustie fără tine, e rece și e în nuanțe gri. Îmi e dor de tine, dar știu că ești departe și voi rămâne doar cu dorul.
  • Astăzi este o zi care nu mai este despre noi. Îmi aduc aminte cu drag de toate clipele trăite și aș dori să dau timpul înapoi să mă mai umplu o dată de ele. Te voi iubi mereu, vei rămâne prima mea dragoste.
  • Nu am crezut vreodată că un suflet de fată mă va înnebuni în acest hal, dar iată că tu ești fericita. Chiar dacă nu ne vom mai ține de mână și nu ne vom mai săruta pe ascuns în parc, vreau să știi că vei rămâne o amintire plăcută în viața mea și sunt bucuros că te-am cunoscut.
  • De azi înainte voi fi la fel de liberă cum eram înainte să te fi cunoscut, dar sufletul însă va fi încărcat cu amintirea ta, parfumul tău, vocea ta, puterea ta. Timpul a demonstrat că în ciuda iubirii noi nu ne potriveam. Sper că ești fericit.
  • Uneori viața ne aduce în punctul în care trebuie să încheiem, să renunțăm, să lăsăm totul în urmă și să fim pregătiți să îmbrățișăm noul ce vine către noi.

Sursă foto prima pagină: Wassana Panapute/Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.