Setari Cookie-uri

4 Lucruri pe care să i le spui partenerului de cuplu pentru a îți conecta sufletul tău de al lui 

Iată care sunt acele fraze pe care să i le spui partenerului de cuplu pentru a îți conecta sufletul tău de al lui și a deveni de nedespărțit: 

În momentul în care te conectezi cu partenerul de cuplu pe toate planurile (nu doar fizic, ci și psihic și emoțional), ceva cu adevărat magic se întâmplă: deveniți o echipă, trup și suflet, cu visuri, obiective și viziuni similare asupra vieții. Sunteți voi și asta este de ajuns.

Iată care sunt acele fraze pe care să i le spui partenerului de cuplu pentru a îți conecta sufletul tău de al lui și a deveni de nedespărțit:

1. "Totul are sens acum. Simt că suntem acolo unde trebuie să fim."

Atunci când folosești aceste cuvinte, îți ajuți partenerul să înțeleagă ce simți cu adevărat și ce se află în inima ta. Mai mult decât atât, îi confirmi că sunteți pe drumul cel bun și că aveți o viață întreagă de planificat și de trăit împreună.

Citește și:

2. "Tu ești sufletul meu pereche. Ești jumătatea mea."

În momentul în care îți găsești sufletul pereche, nu vor mai există întrebări, dubii sau gânduri că nu este ce trebuie. Sufletul tău știe acest lucru și ar fi bine să îi spui și persoanei de lângă tine ce simți.

3. "Simt un sentiment de pace și de liniște atunci când sunt cu tine."

Unul dintre cele mai frumoase cadouri pe care ți le poate oferi o relație matură, sinceră și plină de iubire este sentimentul de liniște pe care nu ți-l poate lua nimeni oricât de mult ar încerca. Găsirea persoanei potrivite aduce multă pace în lumea ta și îți poate schimba radical viața. Așadar, dacă simți toate acestea, ar fi bine să îi spui partenerului de cuplu ce se află în inima ta deoarece îi poți oferi nu doar o stare de bine, ci și mai mult curaj (îl ajuți să continue să fie această persoană specială pentru tine).

Citește și:

4. "Mă bucur nespus că pot fi eu însămi alături de tine."

Este o adevărată binecuvântare să poți să dărâmi toate zidurile din jurul inimii tale, să fii vulnerabilă și să îți pui sufletul pe tavă în fața partenerului de cuplu. Să fii tu însăți, fără măști, fără perdea. Să știi că poți spune orice, să îți exprimi cele mai ascunse gânduri și să îți comunici sentimentele fără să te gândești că ești judecată în vreun fel anume. Nu poți fi tu însăți în preajma oricui, așa că bucură-te de ceea ce ai, îmbrățișează acest cadou primit de la Universul și vorbește despre ceea ce simți în fața persoanei iubite. Este atât de frumos să ai un suflet special care să te facă să vrei să fii așa cum ești, de fapt, în această viață.

Citește și:

foto main CFH DESIGN, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.