Setari Cookie-uri

Alege să fii o prioritate, și nu o opțiune, în viața unui bărbat

Întoarce cărțile! Este momentul să preiei controlul și să schimbi lucrurile. Iată cum: 

Aceasta este una dintre cele mai greșite concepții în relații: mulți oameni cred că vor primi de fiecare dată ceea ce oferă. Așa că ajungi să investești în relația în care ești cu tot sufletul tău, îl transformi pe el într-o prioritate, dai tot ce ai tu mai bun și te aștepți ca și el să facă la fel... însă, de obicei, se întâmplă invers. El continuă să facă doar ce vrea și tu te agăți de lucrurile mărunte pe care ți le oferă, sperând ca într-o zi lucrurile să se schimbe.

Și uite așa ajungi într-o relație în care tu faci toată muncă și ești mult mai implicată decât el. Vrei ca lucrurile să funcționeze, însă vrei și să fii tratată ca o prioritate, și nu ca o opțiune. Ce ai de făcut? Întoarce cărțile! Este momentul să preiei controlul și să schimbi lucrurile. Iată cum:

Citește și:

1. Nu îți fie frică să pleci

Ce ne ține în relațiile nepotrivite? De cele mai multe ori răspunsul este același: frica. Ne este frică de a fi singuri, ne este frică că nu vom găsi mai bine, ne este frică să nu facem alegerea greșită, ne este frică de viitor.

Însă, dacă această relație nu se potrivește standardelor tale, nu îți fie teamă să pleci. Dă-ți seama ce vrei cu adevărat, recunoaște că meriți mai mult și nu te mai mulțumi doar cu ce îți rămâne.

2. Creează o conexiune mai profundă între voi

În cazul în care ești în această relație pentru că ești fericită și vrei totuși să schimbi lucrurile, atunci este momentul să acționezi. Primul lucru pe care trebuie să îl faci este să lucrezi mai mult în a crea o conexiune mai profundă între voi doi. Ce ai de făcut? Învață să fii prezentă, să fii tu însăți, să îți arăți adevărata față. Deschide-ți sufletul și renunță la temerile tale pentru că, dacă îți este teamă să nu fii rănită, atunci nu vei putea fi niciodată cu adevărat vulnerabilă în fața lui.

Citește și:

Cum știi că există o conexiune profundă între voi? Iată câteva exemple:

- îți vorbește despre problemele lui și despre tot ce i se întâmplă;
- nu îi este teamă să își arate adevăratele emoții;
- știi lucruri despre el pe care nimeni altcineva nu le știe;
- te-a primit în viața lui și tu l-ai primit în viața ta;
- vorbește despre viitor și își face planuri cu tine.

Face toate aceste lucruri? Sau cât mai multe dintre ele? Dacă nu, atunci învață să lași puțin garda jos, să renunți la măști și să te concentrezi pe conexiunea dintre voi.

3. Spune-i ce îți dorești de la relația voastră

Multe femei se tem să vorbească și să își exprime nevoile de teamă că ar putea părea sensibile/ depedente de partener. Însă aici se rupe legătură adevărată și apar problemele - el crede că tu ești fericită, iartu doar te prefaci că ești fericită pentru că îți este frică să îi spui de ce ai nevoie în relația dintre voi.

Citește și:

Dacă vrei anumite lucruri de la el, atunci este momentul să i le spui. Și nu uita: felul în care spui ce îți dorești face diferența.

4. Nu îți asuma responsabilități în fața lui dacă el nu și-a asumat responsabilități în fața ta

Aceasta este probabil una dintre cele mai esențiale reguli ale unei relații aflate la început. Nu te comporta ca prietena lui până când nu ești oficial prietena lui. Păstrează deschise și alte posibilități pentru că acest lucru te va ajuta să ai o atitudine mai relaxată cu privire la toată această poveste și el va depune mai mult efort pentru a te cuceri astfel încât să nu te piardă și, oficial, să începeți o relație adevărată de iubire.

Pune în practică toate aceste sfaturi și vei vedea cum lucrurile se vor schimba în bine. Îți ținem pumnii.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
14 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.