Setari Cookie-uri

Nu-ți face griji, vei cunoaște dragostea adevărată. 5 Moduri de a atrage iubirea în viața ta

Universul nu te vrea singură. Destinul tău îți pregătește surprize. 

Iubirea este tot mai rară în lumea noastră. Oamenii se concentrează pe construirea carierei profesionale și pe a fi independenți, însă majoritatea luptă să formeze conexiuni autentice cu cei din jur. Am putea spune chiar că lumea se luptă cu o epidemie de singurătate. Așadar, ce poți face pentru a rămâne pozitivă și pentru a îți găsi dragostea când este atât de greu să cunoști oameni noi și chiar să menții relațiile vechi?

Iată care sunt cele 5 moduri de a atrage dragostea în viața ta:

1. Învață să îți accepți și să îți prețuiești trăsăturile

Dacă nu ești bine cu tine, atunci nu ar trebui să intri în relații. Învață să lucrezi la tine astfel încât să fii fericită înainte de a îți căuta jumătatea.

Citește și:

Singurătatea nu este grea atâta timp cât o folosești în interesul tău. Când nu ești într-o relație, te poți concentra doar pe a te găsi pe tine însăți, pe a îți da seama cine ești și ce vrei să faci cu viața ta. Astfel, începi să te prețuiești, să te pui pe primul loc și să fii împăcată cu tine. Fă toate aceste lucruri și abia după te poți gândi și la o relație.

2. Concentrează-te pe sufletul tău pereche pentru a îl atrage în viața ta

Gândește-te la cum ai vrea să arate această persoană (nu neapărat fizic, ci cum ai vrea să fie sufletul lui, cum ți-ar plăcea să se comporte cu tine, care ai vrea să fie visurile lui și ce personalitate ar trebui să aibă pentru a te atrage).

Dacă ești foarte atentă la acest exercițiu de vizualizare, atunci vei reuși să creezi portretul sufletului tău pereche și îl vei recunoaște atunci când îl vei vedea.

Citește și:

3. Spune afirmații pentru a invita iubirea în viața ta

O afirmație pozitivă îi spune Universului că ești pregătită pentru dragoste. Rostește afirmații cu voce tare, concentrează-te asupra lor sau scrie-le în jurnal.

Exemple:

- Inima mea este pregătită, iar sufletul meu ghidează iubirea adevărată către mine;
- Sunt demnă să primesc cea mai frumoasă iubire din această lume;
- Aștept iubirea reală în viața mea.

4. Trăiește în prezent și alege să fii optimistă

Vrei să îți găsești sufletul pereche? Atunci ar fi bine să lași tot trecutul în spate, să începi să trăiești în momentul prezent și să practici arta recunoștinței. Îți poți lua un jurnal în care să scrii toate lucrurile pentru care ești recunoscătoare într-o zi - chiar dacă sunt doar lucruri mărunte (de fapt, acestea sunt cele mai importante).

Citește și:

Dacă ții un astfel de jurnal și încerci să găsești câteva lucruri pentru care să fii recunoscătoare zilnic, atunci îți va fi mai ușor să fii pozitivă și să atragi dragostea adevărată în viața ta.

5. Ieși la întâlniri

Ieși din zona de confort și începe să întâlnești oameni noi, să ieși la întâlniri, să petreci mai mult timp în oraș. Dacă nu încerci să cunoști oameni noi, nu vei găsi niciodată acea persoană care să fie perfectă pentru tine.

Viața nu este bazată pe un film romantic; nu îți vei întâlni sufletul pereche în timp ce ești la cumpărături. Chiar dacă perioada întâlnirilor este dificilă din punctul de vedere al unor persoane, s-ar putea chiar să te distrezi, să înveți lucruri noi despre tine. Așadar, îndrăznește să ieși din zona de confort și vezi ce poți face. Găsește un hobby nou, încearcă să faci niște cursuri noi, mergi la evenimente, ieși în cluburi/ la restaurant. În acest timp te poți distra în timp ce întâlnești oameni noi și, cine știe, poate unul dintre el este sufletul tău pereche.

Citește și:

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.