Setari Cookie-uri

5 Lecții de iubire pe care le înveți când cineva îți frânge inima

Iată care sunt cele 5 lecții de iubire pe care le înveți când cineva îți frânge inima:

Simți că trăiești un coșmar, că aceasta nu este viața ta. O relație care credeai că este pentru totdeauna se termină cu doar câteva cuvinte. Ai un gol în suflet pe care crezi că nu îl vei mai umble niciodată. Totul este diferit. Și trebuie să găsești în inima ta puterea de a merge mai departe. Ești cumva puternică și sensibilă în același timp. Însă, cu această durere, poți învăța lecții care vor rămâne cu tine pentru anii următori.

Iată care sunt cele 5 lecții de iubire pe care le înveți când cineva îți frânge inima:

1. Nu încetezi să iubești persoană care te-a rănit în mod magic

Chiar dacă a renunțat la tine, dragostea pe care o simți pentru această persoană nu se evaporă peste noapte. Ea stă în tine ca o fantomă. Îi simți prezența puternic la început, însă cu timpul ajunge să se estompeze doar într-o șoaptă în fundal. Și atunci te vei vindeca cu adevărat.

Citește și:

2. Ai această persoană în mintea ta în fiecare secundă

Îți amintești de ea în fiecare zi, în lucrurile mărunte: începe melodia ta preferată și simți cum inima ți se strânge. Treci pe lângă locurile voastre preferate sau auzi numele sau într-o conversație cu un străin. Deși este greu la început, va veni un timp în care vei ajunge să privești aceste momente în care îți amintești de ea cu drag pentru că o vei vedea ca pe un suflet care a modelat cine ești în prezent.

3. Oamenii care țin la tine cu adevărat te vor ajuta să treci peste această durere

Când ești în mijlocul furtunii, întreaga ta lume va fi dată peste cap. Activitățile pe care le considerai distractive înainte nu ți se vor mai părea importante. Nu îți vei dori nimic mai mult decât să treacă timpul și tu să te vindeci, să scapi de durerea pe care o simte sufletul tău.

Citește și:

Oamenii care țin la tine cu adevărat sunt cei care vor fi acolo și te vor ajuta în momentele grele. Ei îți vor demonstra că nu ești singură, că au grijă de tine și că îți vor fi alături necondiționat de fiecare dată când vei avea nevoie de ei.

4. Suferința fizică este reală

Simptomele fizice de după despărțire sunt reale: pieptul doare, corpul se simte epuizat, iar durerea de cap este de nesuportat din cauza nopților nedormite și sesiunilor de plâns. În această perioadă dificilă, este foarte important să ai grijă de corpul tău - să încerci să te odihnești, să dormi suficient, să mănânci sănătos, să nu te neglijezi.

5. Inima ta se va vindeca treptat... și toată durerea va dispărea

Cea mai mare lecție dintre toate, cea care va rămâne cu tine luni, ani, zeci de ani, este puterea incredibilă pe care o ai când vine vorba de vindecarea acestei răni ce pare imposibilă.

Citește și:

În primele momente după despărțire, simți că nu te vei mai vindeca niciodată. Însă o vei face, puțin câte puțin. Permite-i timpului să își joace cartea și ție să îți arăți cât ești de puternică. Și, în scurt timp, vei începe să vezi din nou partea frumoasă a vieții. Și îți vei da seama că, indiferent de ce ți se va întâmpla în viitor, tu vei supraviețui întotdeauna.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
26 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.