Setari Cookie-uri

15 Lucruri pe care să ți le amintești când inima ți-e frântă (crede-mă, și asta va trece)

Deși este greu de acceptat la început, toate aceste senzații sunt de fapt un semn bun pentru că ele arată că ai iubit, ai încercat și i-ai permis vieții să se întâmple și să te învețe lucruri importante. Crede-mă, și asta va trece. În curând vei fi mai bine și vei zâmbi din nou. 

Nu plânge când Soarele dispare pentru că lacrimile tale nu îți vor permite să mai vezi stelele strălucitoare și frumoase. Așa este și la finalul unei relații - nu îți îngropa sufletul în amărăciune după despărțire pentru că nu vei mai reuși să apreciezi lucrurile frumoase întâmplate în acest capitol al vieții tale.

Știm cu toții că despărțirea este un adevărat coșmar. Este o senzație atât de urâtă încât nici nu o poți descrie în cuvinte. Inima îți este făcută țăndări, nopțile devin zile, lacrimile curg șiroaie și parcă tot corpul te doare.

Deși este greu de acceptat la început, toate aceste senzații sunt de fapt un semn bun pentru că ele arată că ai iubit, ai încercat și i-ai permis vieții să se întâmple și să te învețe lucruri importante. Crede-mă, și asta va trece. În curând vei fi mai bine și vei zâmbi din nou.

Citește și:

Iată care sunt acele lucruri pe care să ți le amintești după o despărțire, când inima ți-e frântă:

1. Emoția autentică care îți frânge inima acum este aceeași emoție care ți-o va vindeca, treptat, în timp.

2. Persoana pe care ai iubit-o și care te-a rănit atât de tare nu mai are nimic să îți ofere în momentul prezent. Așa că acceptă ce s-a întâmplat și mergi mai departe cu viața ta.

3. Poți să îți pui o mie de întrebări cu privire la ce s-a întâmplat, să îți faci scenarii și să te învinovățești pentru lucrurile pe care tu le-ai greșit... însă mai are rost? Nu se va schimba absolut nimic.

4. Unele capitole trebuie să se închidă fără o explicație foarte clară. Nu are rost să te pierzi încercând să ții de ceva ce nu este menit să rămână în viața ta. Mergi mai departe.

Citește și:

5. Ceea ce ai trăit este o lecție de viață. Nu este un timp pierdut, nu te mai minți singură. Acceptă că a fost, învață-ți lecțiile și continuă-ți drumul.

6. Într-o zi, vei privi în spate către această perioadă a vieții tale și vei zâmbi. Vei fi mândră de tine și de tot ce ai reușit de atunci și până în clipă în care ești. Viața ta s-a schimbat și se va schimba incredibil de mult.

7. Schimbările neașteptate în viață sunt ocazia perfectă de a renunta la o situație pentru a îmbrățișa ceva și mai bun care îți vine în cale. Alege să îți îndrepți atenția asupra oportunităților pe care Universul ți le aduce în prezentul tău.

8. Să nu uiți niciodată asta: nu poți schimba alți oameni, însă te poți schimba pe tine însăți. Fiecare interacțiune, fiecare respingere, fiecare suferință, fiecare lecție, fiecare despărțire... toate acestea sunt oportunități de a te schimba pe tine.

Citește și:

9. Viața și Dumnezeu au planuri atât de mari pentru tine. Nici prin cap nu îți trece ce urmează să se întâmple.

10. Întotdeauna este mai bine să fii singură decât să fii alături de cineva toxic, care te face să suferi, care nu îți este alături și care doar se folosește de tine. Nu face de dragul iubirii. Nu te pierde pe tine pentru a salva pe cineva care nu vrea să fie salvat.

11. Și asta va trece. Timpul te va ajuta să te vindeci complet. Însă ai răbdare.

12. Uneori ai nevoie de o inimă frântă pentru a te trezi și a îți da seama că meriți mult mai mult decât ceea ce aveai.

13. Gândește-te la despărțire nu ca la o pierdere, ci că la un dar care îți eliberează drumul vieții de obstacole și te ajută să fii mai aproape de scopul tău în viață.

Citește și:

14. Ceea ce doare acum te ajută să fii mai puternică în viitor.

15. Ai nevoie de o inimă frântă pentru a crește și a iubi cu adevărat atunci când sufletul tău pereche va apărea în viața ta.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.