Setari Cookie-uri

5 Semne că te afli în cea mai frumoasă relație de dragoste de până acum

Poate ai experimentat mai multe relații și, ca fiecare dintre noi, ai învățat anumite lecții, ai adunat o serie de emoții, amintiri, poate și regrete. Dar de data aceasta, în relația pe care o construiești în momentul de față, constați că unele lucruri sunt diferite și acestea pot fi semnele că te afli în cea mai frumoasă relație a vieții tale.

Te simți cu adevărat frumoasă în ochii lui

Sigur știi că ai și tu imperfecțiunile tale, căci niciun om nu este perfect. Dar în ochii lui tocmai aceste imperfecțiuni te fac unică, te fac ceea ce ești și el te savurează așa cum ești. Poate uneori te tachinează tandru, alteori îți face complimente.

Însă frumusețea nu este doar fizică și simți că el observă și alte aspecte ale frumuseții tale. Te consideră inteligentă, îi pasă de sfatul tău, îți caută prezența. Poate te vede plină de amuzament, poate îți admiră curajul.

Pur și simplu observă toate acele elemente care îți construiesc atitudinea, firea, comportamentul și le apreciază, iar toate acestea te fac să te simți cu adevărat frumoasă în ochii lui.

Își ține promisiunile

Ca un om să își țină promisiunile, să fie de onoare, trebuie să se respecte pe sine și totodată să fie foarte selectiv și matur când promite ceva.

Citește și:

Iar partenerul tău chiar așa pare să fie și se ține de cuvânt de fiecare dată.

Aceasta înseamnă că poți avea cu adevărat încredere în el, că poți conta pe el, dar totodată vei ști să te reorientezi atunci când el îți spune că nu este sigur că poate face unele lucruri. Astfel că nu te asiguri că o problema se va rezolva, ci vei ști exact cât ajutor poți primi, cu sinceritate și responsabilitate.

Iar această abilitate a lui pune un pilon important în calitatea comunicării dintre voi.

semne ca traiesti dragostea adevarata Foto: Aleshyn_Andrei/ shutterstock.com

Niciodată nu te jignește

Chiar și în cele mai aprinse certuri dintre voi, are grijă cum îți vorbește și ce mesaje îți transmite. Nu aruncă cuvintele doar că să te facă să suferi sau să arunce la tine vinovăția.

Citește și:

Ci îți vorbește în continuare empatic, oricât de supărat ar fi, nu pierde din vedere mesajul discuției voastre și nu cade în capcana lungii liste a reproșurilor și a criticii.

Din discutia voastră nu vrea durere, nu vrea răzbunare, ci urmărește să găsiți o rezolvare care să vă ajute pe amândoi.

Are grijă de vulnerabilitățile tale

Cele mai sensibile zone ale sufletului nostru sunt vulnerabilitățile noastre, rănile noastre profunde, cicatricile vieții. Uneori nici noi nu le conștientizăm.

Într-o relație bazată pe dragoste adevărată, partenerul are grijă de vulnerabilitățile tale, le acceptă, le înțelege, le consideră ca parte din viață ta. Niciodată nu le va minimiza, nu le va bagateliza, nu va „râde” de tine.

Citește și:

Te simți în siguranță să îi spui ce simți, căci știi că primești înțelegere și sprijin din partea lui.

Nu ai nevoie de dovezi de iubire ca să te simți iubită

Știi acele acte de iubire spectaculoase, surprize fabuloase ce au menirea să te impresioneze?

Ei bine în această relație nu simți nevoia de toate acestea, pentru că te simți deja iubită și tot ce ai nevoie este să fii aproape de partener.

Împreună aveți deja lumea voastră și zi de zi construiți o relație minunată. Nu aveți nevoie de ocazii speciale pentru a vă arată unul altuia sentimentele.

Sursa foto articol: DenisProduction.com/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.