Setari Cookie-uri

Semne că prietenia voastră se transformă într-o relație romantică

Unele prietenii sunt atât de intense, încât se pot transforma într-o relație amoroasă. Poate fi o capcană și relația amoroasă să nu meargă, dar să strice prietenia sau... cei doi poate chiar erau sortiți unul pentru celălalt. Dacă trăiești o astfel de prietenie profundă, iată câteva semne că relația voastră se poate transforma într-una amoroasă.

Speri să vă faceți unele planuri împreună

Poți începe să vizesi cu ochii deschiși la planuri pe care să vi le faceți împreună. Poate inițial să fie vorba doar de o excursie, o călătorie scurtă, poate un proiect sau chiar o afacere.

Dar lucrurile pot escalada rapid și puteți ajunge la și mai multe planuri împreună, cum ar fi practicarea unor hobby-uri în doi, înscrierea la cursuri de dans etc.

Vă faceți confesiuni pe care nici în relațiile de cuplu în care sunteți implicați nu le faceți

Dacă este vorba despre o prietenie mai veche, poate este normal ca tu sau prietenul tău să înțeleagă altfel unele aspecte și astfel deschiderea unuia față de celălalt să fie justificată.

Se poate întâmpla însă ca expunerea acestor vulnerabilități să aprofundeze mai mult decât vă așteptați relația pe care o construiți și să ajungeți și la împărțirea... intimității.

Citește și:

prietenia se transforma in relatie amoroasa: m-am indragostit de cel mai bun prieten sau cea mai buna prietena Foto: ViDI Studio/ shutterstock.com

Tresăriți unul la atingerea celuilalt

Atingerile sunt adesea încărcate emoțional, iar modul cum reacționăm poate spune multe despre relația pe care o avem. Chiar dacă nu aveți gesturi tandre între voi, puteți să simțiți o schimbare în ceea ce privește atingerile voastre. Poate acel pupic pe obraz acum pare că îl simțiți altfel. Poate apropierea de celălalt vă atrage atenția, acum parcă simțiți pafumul sau alte detalii corporale.

Aceste schimbări în percepția voastră pot fi semne că sentimentele de prieteneie se schimbă, fie doar pentru unul dintre voi, fie pentru amândoi.

Începeți să constatați că există atracție între voi

Dacă până acum relația de prietenie era minunată, profundă, însă lipsea atracția fizică, ei bine când aceasta începe să apară, foarte posibil că a voastră conexiune să se transforme într-una amoroasă.

Citește și:

Poate fi o capcană, poate fi nevoia fiecăruia de înțelegere, iubire, acceptare sau... este chiar iubire romantică între voi.

Aveți tendința de a petrece mai mult timp unul cu celălalt

Chiar și când sunteți deja implicați în altă relație de cuplu fiecare, este posibil să începeți să vă doriți să va vedeți mai des, să petreceți mai mult timp unul cu celălalt.

Puteți să petreceți chiar mai mult timp în relația de prietenie decât cu iubitul sau iubita din momentul respectiv.

Dorința de a vă afla mai mult timp unul în preajma celuilalt poate înseamna că prietenia voastră a evoluat spre mai mult, fiind semnul unei relații romantice.

Ascundeți de actualii parteneri discuțiile voastre sau prietenia pe care o aveți

Faptul că începeți să țineți în secret unele aspecte legate de prietenia voastră și nu doriți ca acestea să fie aflate de partenerii voștri actuali ar trebui să vă determine să va întrebați de ce faceți asta.

Citește și:

Poate că, în mod mai mult sau mai puțin conștient, cumva vă dați seama că relația pe care o aveți a depășit unele praguri. Sau poate aveți parteneri care vă sufocă cu gelozia lor, având tendința de a fugi din cuplu.

În tot cazul, acest comportament ar putea fi un semn al transformării prieteniei voastre.

Sursa foto articol: Antonio Guillem/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.