Setari Cookie-uri

Iubirea adevărată nu te părăsește niciodată. Dacă a plecat înseamnă că nu îți este destinat

Acesta nu este sfârșitul. Știu că respingerea doare, pierderea doare și singurătatea doare. Însă crede-mă când îți spun că aceste momente sunt importante pentru tine deoarece te vor ajuta să crești mai mult ca oricând. Acum se întâmplă schimbarea și transformarea pentru ține - acum poți da pagina astfel încât să începi un nou capitol al vieții tale. 

Așa a fost să fie. Ai trăit o poveste ce nu îți era destinată pentru veșnicie. A ales să plece pentru că nu era sufletul tău pereche, ci un suflet venit temporar în viața ta. Vindecă-te și continuă-ți drumul în timp ce accepți schimbarea. Iubirea adevărată nu te va părăsi niciodată.

Permite emoțiilor tale să te alimenteze într-un mod pozitiv. Aceasta este partea importantă a vindecării - acceptă tot ce ce a fost, închide ușa trecutului și continuă-ți drumul. Mergi mai departe cu viața ta și lasă sentimentele de respingere să te conducă, să te hrănească și să te inspire pentru următorul capitol al vieții tale.

Este timpul să îți reamintești că...

1. Este bine să faci câțiva pași în spate pentru a te vindeca

Bărbatul pe care l-ai iubit nu are nimic bun să îți ofere în momentul prezent. El a jucat un rol important în viața ta, însă nu este persoana care trebuie să rămână alături de tine pentru veșnicie. Acceptă acest lucru și continuă-ți drumul astfel încât să te poți vindeca.

Citește și:

2. Este important să te eliberezi de ceea ce nu poți schimba

Unul dintre cele mai grele și mai importante momente din viață este acela când găsești în sfârșit puterea și curajul de a renunța la ceea ce nu poți schimba - cum ar fi comportamentul sau deciziile altei persoane (chiar dacă acestea te impacteaza în mod direct).

3. Spune-ți că acesta nu este sfârșitul

Nu... nici vorbă. Acesta nu este sfârșitul. Știu că respingerea doare, pierderea doare și singurătatea doare. Însă crede-mă când îți spun că aceste momente sunt importante pentru tine deoarece te vor ajuta să crești mai mult ca oricând. Acum se întâmplă schimbarea și transformarea pentru ține - acum poți da pagina astfel încât să începi un nou capitol al vieții tale.

Citește și:

4. Unele lucruri nu sunt menite să fie

Există un timp și un loc pentru orice și fiecare pas este necesar. Nu vei rata niciodată ceva ce este cu adevărat menit pentru tine. Spune-ți asta în momentele mai puțin frumoase, când simți că ești cu moralul la pământ - "Sufletul tău pereche va veni în viața ta și va rămâne pentru veșnicie" - astfel, vei avea încredere în tine, în următorul pas pe care trebuie să îl faci și în destinul pe care Universul ți-l pregătește.

5. Uneori trebuie să cazi la pământ pentru a o lua de la capăt

Viața este o serie de capitole interesante pe care uneori le încheiem sau începem atunci când nici nu ne așteptăm. Poate că acum crezi că acesta este sfârșitul vieții tale, însă crede-mă când îți spun că te așteaptă lucruri minunate în continuare. Acceptă cursul destinului, acceptă că s-a terminat, învață să te vindeci și să îți continui drumul pentru că te așteaptă numeroase surprize incredibile.

Citește și:

6. Meriți mult mai mult

Uneori oamenii nu observă lucrurile frumoae pe care le facem pentru ei până nu încetăm să le mai facem. Cu cât oferi mai multe șanse cu atât pierzi mai mult respect. Însă nu crezi că este suficient? Poate că nu respingerea este problema, ci faptul că limitele tale au fost puse mult prea jos. Meriți mai mult, meriți mai bine. Meriți să fii cu cineva care să te respecte, să te aprecieze și să te iubească necondiționat.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.