Setari Cookie-uri

8 Semne că partenerul tău te iubește nebunește

Dacă încă te întrebi despre sentimentele pe care iubitul tău ți le poartă, iată câteva semne care îl dau de gol că te iubește nebunește și că este un partener alături de care poți construi o relație sănătoasă.

Iubitul tău îți arată constant afecțiunea ce ți-o poartă

Această afecțiune nu trebuie să fie neapărat exteriorizată prin complimente, sărutări sau îmbrățișări, ci poate căpăta și alte forme, cum ar fi faptul că te ajută în treburile comune, că te întreabă cum te simți și te ascultă când te vede supărată, că este alături de tine atunci când ai nevoie sau încearcă să găsească soluții pentru tine.

Toate acestea sunt dovezi constante de afecțiune, care îți arată că îi pasă de nevoile și problemele tale.

Se manifestă empatic față de problemele tale

Observi că nu te simți stingherită să îți afirmi vulnerabilitățile, te simți protejată și în siguranță în preajma lui și ai din ce în ce mai mult curaj să fii sinceră, să îi spui ce simți, ce gândești.

Citește și:

Simți că ai cu cine sta de vorba, te simți înțeleasă și acceptată.

semne ca iubitul tau te iubeste cu adevarat Foto: ViDI Studio/ shutterstock.com

Îți arată respect și încredere

Respectul și încrederea sunt două elemente fundamentale într-o relație sănătoasă. Dacă partenerul tău îți acordă respect și are încredere în tine, acesta poate fi un semn că te iubește cu adevărat.

Atunci când există respect și încredere în relație, gelozia nu își are locul și nici nevoia de a te controla. Are încredere în libertatea ta și chiar o consideră necesară pentru a vă menține relația sănătoasă.

Îți oferă sprijin necondiționat

Un partener care te iubește nebunește va fi întotdeauna lângă tine în momentele grele. Va fi acolo pentru a te susține și pentru a-ți oferi sprijinul său necondiționat.

Citește și:

Te încurajează să fii tu însăți

Are încredere în valorile tale și te place așa cum ești, te apreciază și te adoră dincolo de măștile sociale.

Și te încurajează și pe tine să te iubești așa cum ești. Te vede frumoasă și valoroasă și nu are nevoie să te „ascunzi” în spatele machiajului, a ținutelor sau coafurilor. Îi place naturalețea ta.

Își face planuri de viitor alături de tine

Dacă discutați deschis despre un viitor împreună și faceți planuri de lungă durată, aceasta poate fi o manifestare a iubirii profunde pe care o simte față de tine.

Comunică deschis cu tine

Comunicarea deschisă și sinceră este unul dintre pilonii unei relații sănătoase. Dacă partenerul tău îți împărtășește gândurile, temerile și speranțele, acesta vrea să construiască o legătură profundă și autentică. Își deschide sufletul în fața ta.

Citește și:

Poate face compromisuri și sacrificii pentru tine

Iubirea adevărată implică, uneori, să faci compromisuri și chiar sacrificii pentru binele celuilalt. Dacă partenerul tău este dispus să renunțe la ceva pentru a te face fericit, este un semn clar de iubire profundă.

Atunci când partenerul tău demonstrează aceste semne de afecțiune, respect și sprijin constant, este posibil să te iubească cu adevărat și să fie dedicat relației voastre într-un mod profund și autentic.

Sursa foto articol: Ground Picture/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.