Setari Cookie-uri

La mine, petrecerea de divorț a fost mai mișto decât nunta

A sosit momentul să vă povestesc, în sfârșit, despre un eveniment care a rivalizat cu episoadele cele mai palpitante ale telenovelelor: petrecerea mea de divorț!

Da, ați auzit bine, divorțul meu a fost atât de epic încât petrecerea aferentă a fost mai mișto decât nunta în sine. Să vedeți de ce.

Așadar, după ce am parcurs lungul și sinuosul drum spre a-mi recâștiga libertatea, am hotărât să sărbătoresc acest moment crucial în viața mea cu o petrecere pe măsură. Iată câteva motive pentru care petrecerea de divorț a fost mai cool decât nunta:

  1. Invitații: La nunta mea, am fost obligată să invit multe rude (mai ales de-ale lui) și colegi de muncă pe care nici nu îi cunoșteam prea bine. La petrecerea de divorț, am invitat doar pe cei mai apropiați prieteni, plus avocații mei, evident. A fost o atmosferă mult mai intimă, mai relaxantă și mai mișto.
  2. Mâncarea și băutura: La nuntă, am fost nevoită să mă chinui să gust dintr-un meniu sofisticat, cu prețuri exorbitante și portii minuscule. La petrecerea de divorț, am avut tot ce îmi doream: pizza, nachos, cocktailuri, practic, tot ce trebuia pentru a sărbători eliberarea mea din lanțurile căsniciei.

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.