Setari Cookie-uri

Amantul meu s-a combinat cu amanta soțului și acum ne-au părăsit pe amândoi

Să ne adunăm în jurul focului imaginar al nefericirilor conjugale și să discutăm despre situația tragicomică în care am ajuns.

Imaginați-vă un scenariu demn de o telenovelă mexicană: amantul meu, acest bărbat rafinat, culme a masculinității, s-a combinat cu amanta soțului meu, această matracucă distrugătoare de cămine fericite. Într-o manevră demnă de o piesă de teatru absurd, ne-au părăsit pe amândoi. E clar că viața bate filmul, iar ironia sorții se joacă cu noi mai diabolic decât un scenarist de comedii romantice proaste.

Să începem cu amantul meu, un adevărat artist al seducției. Ce talent incredibil avea să șoptească dulcegării și să facă promisiuni deșarte! Fiecare întâlnire cu el era ca o scenă dintr-un film de Hollywood, unde el era protagonistul absolut, evident, iar eu, naiva eroină, credeam fiecare cuvânt. Când l-am întâlnit prima dată, am fost convinsă că destinul mi-a zâmbit în sfârșit. Ah, ce mică e lumea și ce mare e capacitatea noastră de autoamăgire!

Citește și:

Între timp, soțul meu, de o fidelitate demnă de un manual de viață duplicitară, își petrecea timpul cu amanta sa. Această vrăjitoare aparent fermecătoare și deloc inocentă, care își construise o reputație impecabilă, vezi, Doamne!, în cercurile noastre sociale, a reușit să-i fure inima, sau cel puțin, să-i se joace în pantaloni în timpul liber. Împărțea zâmbete și complimente cu aceeași generozitate cu care își împărțea agenda de întâlniri.

Citește continuarea pe confesiunileuneifeterele.ro

foto prima pagina Olga Ekaterincheva/ Shutterstock


Kudika
9 Iunie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.