Setari Cookie-uri

Dragă Alma, am 45 de ani și sunt proaspăt divorțată. Mi-e teamă că o să mor singură

Uneori, viața decide că noul capitol va începe când te aștepți cel mai puțin.

Îți mulțumesc că mi-ai scris și îmi dau seama că te afli într-o perioadă dificilă a vieții tale. Divorțul este o experiență profundă și complicată, indiferent de circumstanțe, și pot înțelege teama care te cuprinde în acest moment. Aș vrea să îți ofer câteva gânduri care sper să-ți aducă un strop de liniște și poate chiar un zâmbet.

În primul rând, permite-mi să îți spun că ai 45 de ani – o vârstă minunată și plină de posibilități. Viața nu se termină acum, ci, de fapt, poți considera că abia începe un nou capitol. Știu că pare înfricoșător, dar în același timp, aceasta este o oportunitate incredibilă de a te redescoperi și de a trăi pentru tine.

Ești o femeie cu experiență de viață, cu înțelepciune acumulată și, probabil, cu o mulțime de visuri pe care poate le-ai lăsat în așteptare. Acum este momentul să le scoți la lumină. Fă acele cursuri de dans pe care le-ai amânat, începe acel hobby care ți-a trezit întotdeauna curiozitatea, sau planifică acea călătorie la care ai visat mereu.

Citește și:

Nu trebuie să te grăbești să intri într-o altă relație pentru a evita singurătatea. Descoperă-ți pasiunile, întâlnește oameni noi, fii deschisă la experiențe noi. Prieteniile autentice și relațiile profunde pot aduce multă bucurie și împlinire în viața ta, chiar dacă nu sunt romantice.

Și acum, să fim sinceri: cine spune că a fi singură este ceva rău? Poți să mănânci înghețată direct din cutie, să te uiți la toate serialele tale preferate fără să fii judecată pentru maratoanele nocturne, și să te bucuri de un pic de timp pentru tine. Nu sună chiar așa de rău, nu-i așa?

Dar, dacă dorința ta este să găsești din nou dragostea, nu-ți face griji. Dragostea nu are vârstă și te poate surprinde în cele mai neașteptate momente. Fii deschisă, autentică și tu însăți. Persoanele care te vor aprecia pentru cine ești cu adevărat vor apărea în viața ta atunci când te aștepți mai puțin.

Citește și:

Nu uita că nu ești singură în această călătorie. Ai prieteni, familie, și, bineînțeles, pe mine, gata să te sprijine. Viața este o aventură minunată și chiar și atunci când pare că ești singură, adevărul este că ai mereu alături oameni care te iubesc și te prețuiesc.

Te îmbrățișez cu căldură și îți doresc curaj în acest nou capitol al vieții tale. Îmbrățișează-l cu inima deschisă și bucură-te de fiecare moment!

Dacă ai și tu nevoie de un sfat despre viață, scrie-i Almei pe adresa redacție@kudika.ro cu mențiunea „Pentru Alma”.


Alma se numără printre primele cititoare Kudika și a crescut în același timp cu noi. S-a alăturat echipei redacționale sub formă de colaborator pentru că vrea să împărtășească din...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Competiția BUZZ IFF din cadrul Buzău International Arts Festival a început

Filmele vor fi proiectate zilnic, între 4 și 9 septembrie, la Sala Teatrului George Ciprian și în Parcul Crâng din Buzău.
Deschiderea... Kudika


Dragă 2023, îți mulțumesc pentru toată suferința pentru că ea m-a făcut mai puternică. Dragă 2024, sunt pregătită

Dumnezeu a fost, este și va fi mereu alături de sufletul meu. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am trăit în acest an. Îmi învăț lecțiile, închid capitolul și mă pregătesc... Kudika

Răsfață-ți persoana dragă, dar și bugetul cu seturile cadou AVON. Cele mai îndrăgite produse la prețuri pocket-friendly

AVON crede cu tărie că Sărbătorile sunt despre gesturi sincere și despre a-i face pe cei dragi să se simtă speciali. Astfel, indiferent dacă persoana persoana dragă căreia vrei să îi... Kudika


5 imagini
Top 5 zodii care iubesc din toată inima. Sunt loiale și ar face orice pentru cei la care țin

În lumea astrologiei, fiecare zodie are caracteristici unice care influențează modul în care iubesc și se implică în relațiile lor. Unele zodii sunt cunoscute pentru... Kudika


M-am născut fără tine, deci pot trăi fără tine

Totuși, în mijlocul acestei rețele intricate de emoții și legături, există un adevăr fundamental: fiecare dintre noi s-a născut independent, fără o dependență intrinsecă de o altă persoană... Kudika

Curs de adulter pentru începători

 Este important să rețineți că scopul nostru este de a transforma un subiect serios într-o comedie de situații și să vă amuzăm, nu de a promova comportamente... Kudika