Setari Cookie-uri

Cafea, dragoste si ceva in plus

Falling in love in Italy, titlul oficial al celui de-al 19-lea Calendar Lavazza, un crez pe care Lavazza il promoveaza cu mandrie de multi ani multumita unui sir intreg de fotografi de renume international, chemati sa-si ofere viziunile lor unice, personale despre Belpaese.

FALLING IN LOVE IN ITALY
Mark Seliger semneaza cel de-al 19-lea Calendar Lavazza

Falling in love in Italy, titlul oficial al celui de-al 19-lea Calendar Lavazza, un crez pe care Lavazza il promoveaza cu mandrie de multi ani multumita unui sir intreg de fotografi de renume international, chemati sa-si ofere viziunile lor unice, personale despre “Belpaese”.



Prezentat presei internationale in Milano, oras cosmopolit cu o puternica identitate italiana, impregnat de pasiuni citadine, contemporane, calendarul Lavazza s-a dovedit a fi un obiect pretios pentru colectionari si iubitorii de fotografie din toata lumea.

Evenimentul a fost celebrat printr-o petrecere privata pe Navigli – canalele istorice, candva navigabile ale orasului, acum locul cel mai romantic din Milano - la Ecliss, tansformata intr-un loc de intalnire nou nout: o eleganta “Gradina a lui Cupidon”, in care oaspetii sunt introdusi intr-o atmosfera romantica si plina de umor.



Urmand editia 2009, in care Annie Leibovitz a descris marile valori ale Italiei, si editia 2010 in care Miles Aldrige a ilustrat cateva dintre renumitele cantece italienesti, este randul lui Mark Seliger, faimosul fotograf de portrete american, sa imortalizeze esenta “italienismului”. Lucrarile lui Seliger sunt expuse in muzee si galerii de arta din toata lumea, fiind binecunoscut pentru faimoasele si creativele instantanee care transforma viata reala in arta.

Ca si pentru editiile anterioare, directia artistica pentru Calendarul 2011 a fost incredintata agentiei Armando Testa.



Subiectul “Amore” — mai clar, a te indragosti in Italia, este una dintre acele teme originale, neobisnuite, care constituie o adevarata provocare pentru un fotograf, dar care ii permite si etalarea stilului si a personalitatii proprii. Lavazza a ales inca o data sa vorbeasca despre stilul italian de viata, deoarece, in Italia, asa cum se spune si in Calendar, “poate este ceva in aer care aprinde pasiune. Sau, poate frumusetea arhitecturii si a peisajelor este cea care starneste in mod firesc cel mai nobil sentiment dintre toate: iubirea”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.