Setari Cookie-uri

Emporio Armani a inaugurat primul magazin in Bucuresti

Joi seara, 31 martie, pe Calea Victoriei, nr. 60-64, a avut loc deschiderea oficiala a noului magazin Emporio Armani. Peste 250 de invitati au participat la petrecerea cocktail si au admirat colectia primavara - vara 2011.

Joi seara, 31 martie, pe Calea Victoriei, nr. 60-64, a avut loc deschiderea oficiala a noului magazin Emporio Armani. Peste 250 de invitati au participat la petrecerea cocktail si au admirat colectia primavara - vara 2011.

Adela Popescu, Radu Valcan, Dana Rogoz si Sorin Brotnei au fost vedetele care au purtat exclusiv piese din cea mai noua colectie Emporio Armani.

Adela Popescu a purtat o rochie neagra cu detalii din piele, o fusta smart skirt si a accesorizat tinuta cu o pereche de pantofi Vichy, o geanta de lac bej si doua bratari din inox.

Radu Valcan
a purtat o camasa alba croco print, un sacou negru de lana cu insertii din piele, pantaloni negri din piele si o pereche de bocanci negri si o curea cu lanturi.

Dana Rogoz
a combinat costumul de baie negru cu o fusta smart skirt si o fusta mini gri. Tinuta a fost completata de o pereche de pantofi negri cu tulle, de o curea de lac neagra, un colier cu pietre si o geanta neagra croco stantata.

Sorin Brotnei a avut o tinuta compusa dintr-un tricou negru, o pereche de pantaloni negri, din piele si un sacou lucios metalic.

Printre persoanele care au fost prezente la deschiderea magazinului se numara: Cabral si Andreea Patrascu, Malvina Cservenschi, Livia Dila, Andreea Banica, Alexandru Ciucu, Wanda, George Pistereanu, Stephan Pelger, Dana Sota si fiul ei Andrei, Giulia Anghelescu, Bianca Ionita, Willmark, Venera Arapu, Raluca Lazarut, Dana Savuica si fiica ei Julie.

Magazinul se intinde pe o suprafata de 400 mp si doua niveluri si beneficiaza de un design creat de Giorgio Armani impreuna cu echipa lui de arhitecti. Tavanul cu finisaj marmorino, extrem de luminos creeaza impreuna cu pardoseala stralucitoare o ambianta eleganta si placuta. Magazinul este dominat de proiectiile catwalk de pe ecranele cu dimensiuni mari, iar interiorul este caracterizat de imaginile de fundal. Zona impresionanta de accesorii delimiteaza un spatiu luxos privat. Comunicarea dintre cele doua etaje este realizata printr-o scara spectaculoasa creata din alternante de sticla neagra si satin argintiu, in perfect echilibru cu peretii din interiorul magazinului.

Mai mult decat un magazin, spatiul din Bucuresti destinat colectiilor Emporio Armani releva viziunea moderna de lifestyle a designerului Giorgio Armani. Clientii magazinului pot gasi colectiile complete de dama si barbati, accesorii, ceasuri, ochelari, bijuterii, costume de baie, lenjerie intima cat si colectia Armani Jeans.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.