Setari Cookie-uri

Gucci: seducator, rafinat, clasic

Incepand cu data de 19 martie 2009, brandul italian Gucci este prezent si pe piata din Romania prin intermediul Magazinelor Mengotti.

Adriano Mengotti nu ascunde presiunea riscului pe care o exercita ceea ce el numeste “cea mai grava criza economica cu care m-am confruntat de-a lungul experientei mele profesionale”, dar este pregatit pentru a o infrunta printr-o surpriza extraordinara pentru cei pasionati de moda. Astfel, a incredintat echipei sale de la Bucuresti lansarea in exclusivitate a liniei de accesorii a brandului Gucci in Romania, urmand ca din sezonul Toamna/Iarna 2009-2010, colectia sa fie adusa integral. Constient de potentialul extraordinar pe care il are o marca de prestigiu, stimuleaza in aceasta maniera clientela exclusivista din Bucuresti si se asteapta la o crestere a vanzarilor cu 10% in cel mai scurt timp.

Pentru colectia “Made in Italy” a acestui sezon a fost nevoie de o investitie in valoare de 1.500.000 de euro, ceva mai ridicata decat cea din sezonul toamna/iarna 08/09 care a fost compusa din produse in valoare de 1.350.000 euro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.