Setari Cookie-uri

Tendinte toamna iarna 09-10

In urma cu numai cateva zile, in cadrul Paris Fashion Week, designerul vestimentar Georges Chakra a prezentat colectia de toamna iarna 2009-2010.

Creatiile lui Georges Chakra sunt cunoscute pentru stilul extravagant si inovator, diferit de la un sezon la altul, impredictibil si surprinzator intr-un sens pozitiv de fiecare data.
Vedete precum Beyonce, Carrie Underwood, Queen Latifah, Mariah Carey, Marcia Cross, Helen Mirren, Tyra Banks sunt indragostite de creatiile prêt a porter semnate de Chakra, iar colectia sa haute couture din 2006 a fost prezentata si in filmul ‘Diavolul se imbraca de la Prada’.
Prezentarile sale de moda au intotdeauna succes. Intotdeauna. Inca din 1985 cand si-a lansat prima colectie, polpularitatea lui Chakra a fost in continua crestere. Din 2002 este o prezenta constanta pe podiumul Paris Fashion Week, in Franta. In februarie 2009 a lansat colectia "Edition by Georges Chakra" in cadrul New York Fashion Week, o linie prêt a porter de lux pentru femeia moderna si increzatoare in fortele proprii. Iar acum, in iulie 2009, Chakra a lansat deja colectia pentru sezonul rece.
Photo by Julien Hekimian/Getty Images for Georges Chakra
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.