Galerie foto: Spring-Summer 2011 - Cirese de iunie by Bianca Popp

Galerie foto: Spring-Summer 2011 - Cirese de iunie by Bianca Popp

Miercuri, 16 iunie, in Fratelli SocialClub, a avut loc prezentarea colectiei estive 2011 ôCirese de iunieö semnata Bianca Popp.

comunicat de presa

Miercuri, 16 iunie, in Fratelli SocialClub, a avut loc prezentarea colectiei estive 2011 “Cirese de iunie” semnata Bianca Popp.

Colectia “Cirese de iunie” este o colectie proaspata dar nu infantila, vesela dar nu isterica, optimista dar nu irealista, ironica dar nu cinica, colorata dar nu pestrita, provocatoare dar nu indecenta. Este o colectie care urca pe tocuri o fata careia ii sta bine in cires, ascunsa in dulap, desculta in ploaie, dansand in gradina, o fata stapana pe situatie chiar si cand merge pe sarma (iar ei ii place mult sa mearga pe sarma).

Hainele sunt volatile si versatile din materiale fluide care mangaie corpul, cu accente tehnice ironice, fermoare fluorescente supradimensionate, funde din banda de cauciuc, tuburi electrice ce sustin matasea transformate adhoc in fluiere, totul in culori vibrante de gradina de primavara, alb, roz, portocaliu, rosu, verde si albastru.

A fost prima prezentare Bianca Popp in Romania dupa 5 ani de Milano, inceputi cu un stagiu la departamentul fuste de la Prada, continuat cu cercetare la Missoni, master la Istituto Marangoni incununat cu pozitia de designer principal la linia de haine si accesorii 10corsocomo.

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri