Setari Cookie-uri

Galerie foto: Colectia de toamna-iarna 2010 Calvin Klein Jeans

In colectia de toamna-iarna 2010 Calvin Klein Jeans, siluetele sunt extreme, contrastante. Hainele din aceasta colectie sunt casual, cu inspiratie sportiva, si se pot combina usor intre ele.

In colectia de toamna-iarna 2010 Calvin Klein Jeans, siluetele sunt extreme, contrastante. Hainele din aceasta colectie sunt casual, cu inspiratie sportiva, si se pot combina usor intre ele.

In colectia pentru femei se remarca topurile atat super slim, cat si cele supradimensionate, rochiile drapate sau care urmaresc linia corpului. Materialele folosite sunt usoare, cu o tenta de stretch in compozitie. Propunerile acestui sezon sunt rochiile din tricot sau jachetele tip “motor”, cu o nota feminina, precum si vestele si jachetele din denim, pentru un look relaxat. Pentru barbati este propus un look simplu, dar in acelasi timp special. In colectia Calvin Klein Jeans pentru barbati, puloverele si bluzele au linii simple si clasice. Tricourile din bumbac cu stretch in compozitie sau tricourile polo se pot combina cu jachetele din denim sau cu cele cu jachetele din nylon, cu influente militaresti.

Noutatea sezonului o reprezinta Colectia Calvin Klein X Jeans, cu noi forme si croieli, precum si cu o tehnologie revolutionara in domeniu, folosita pentru confectionarea denimului stretch. Aceasta permite ca jeansii sa isi pastreze forma chiar si dupa purtari si spalari repetate. Pentru barbati, in acest sezon in Colectia Calvin Klein X Jeans sunt propusi jeansii stramti, iar in colectia pentru femei, jeansii slim si cu diverse detalii.

Paleta de culori folosita in acest sezon se compune din indigo, albastru, gri, negru, asociate cu nuante de auriu si tonuri calde, in culoarea piersicii, rosu si verde. Accentul se pune pe nuante inspirate din tinutele militare, de culoare kaki sau olive.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.