Setari Cookie-uri

Kristen Bell si Rachel Bilson

La petrecerea aniversara organizata de designer-ul Phillip Lim in 15 iulie, vedetele cu chef de party s-au infatisat in toata splendoarea lor, sperand bineinteles sa nu fie clasate ca fashion victims in ziarele de-a doua zi. Printre cele care au scapat de gurile rele se numara actritele Rachel Bilson si Kristen Bell.

La petrecerea aniversara organizata de designer-ul Phillip Lim in 15 iulie, vedetele cu chef de party s-au infatisat in toata splendoarea lor, sperand bineinteles sa nu fie clasate ca “fashion victims” in ziarele de-a doua zi. Printre cele care au scapat de gurile rele se numara actritele Rachel Bilson si Kristen Bell.

Rachel (care a intrat in crema cremelor june din Hollywood odata cu serialul “The O.C” si blockbuster-ul “Jumper”) a facut nota usor discordanta, in perechea ei de pantaloni-salvari aurii care ii dadea un aer hip incert, la limita dintre glam unisex de club si tendintele modei feminine stradale (streetwear).

Prietena ei, Kristen, nu s-a lasat mai prejos la capitolul trendy: desi a venit intr-o rochita, in ton cu evenimentul, nastrusnica din “Veronica Mars” si “Forgetting Sarah Marshall” intruchipa exuberanta tinereasca: asimetrica, copilaroasa cu o tenta sugestiva a la Lolita.

Petrecerea exclusivista s-a tinut la magazinul 3.1. Phillip Lim din Los Angeles, care sarbatorea 1 an de la infiintare. Avand in vedere stilul colectiilor lui Lim, un tineresc care imbina aprecierea clasicului cu tendintele moderne, si pe care multi actori din noul val l-au adoptat, era ultra-necesar ca ambianta sa fie una cool. Asadar, muzica a fost lasata la latitudinea formatiei de rock alternativ melodios The Duke Spirit.

Revista Vogue si-a trimis redactorul sef al ramurii de pe Coasta de Vest, caci la realizarea evenimentului a participat si publicatia de moda – si succesele se impart. Beneficiarul oficial al event-ului a fost organizatia The Art of Elysium, care e pe val acum, in randul preferintelor celebritatilor cand e vorba de donatii cu rasunet.

Cat despre noutatile din vietile celor doua actrite, Bell si Bilson, care au pozat impreuna (foto mai sus) dar si alaturi de designer-ul Lim, ambele radiand de parca n-ar avea nici o grija pe suflet – ei bine, conform ziarelor de scandal, nici n-au!

Rachel se pregateste de nunta cu iubitul Hayden Christensen, cu care s-a logodit in decembrie 2008. Se zvoneste ca bunica lui Hayden s-a referit la ea ca la “viitoarea [ei] nepoata”. Acum o luna doar, cei trei, plus bunicul lui si bunica ei, se relaxau impreuna si savurau cocktail-uri noapte de noapte pe veranda hotelului Virginia din Cape May (New Jersey).

Iar in ceea ce-o priveste pe Kristen, ea apare in gura presei doar in context profesional: mai nou, ea se straduieste sa-l convinga pe producatorul serialului “Gossip Girl” ca ar putea aparea intr-un rol episodic, pe langa voice-over-urile realizate pe tot parcursul celor 43 de episoade, in rolul titular.

Un articol de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.