Setari Cookie-uri

Megan Fox

Aici pozand la hotelul Manchester Grand Hyatt din San Diego, in plina campanie de promovare a celui mai recent film al sau, Jennifers Body, Megan Fox a fost prezenta la petrecerea organizata special pentru film, in cadrul Comic-Con-ului (festival-conventie pentru fanii oricarui gen de entertainment, de la benzi desenate la filme). De fapt si de drept al genialei scenariste canadiene Diablo Cody, comedia horror este anticipata cu frenezie de fanii lui Megan pentru ca frumoasa actrita are un rol delicios de pervers.

Nascuta in Tennesse, Megan s-a mutat in Florida la 10 ani pentru a-si urma visul de a deveni actrita. Cand a ajuns in Los Angeles, unde locuieste si acum, era saraca lipita, intr-atata incat, recunoaste ea, purta pantaloni lungi pentru ca nu avea destui bani pentru lame de ras. “Am crescut tanjind sa fiu in lumina reflectoarelor, si imediat ce am ajuns acolo, am dat inapoi. [...] Credeam ca problemele mele interne se vor rezolva si voi deveni o persoana increzatoare in sine. Si nu e asa.”

Atunci cand nu starneste valuri de controversa prin presa lumii cu declaratii de dragoste (sau, mai degraba, atractie sexuala) fata de Angelina Jolie sau Olivia Wilde, Megan tine sa sublinieze ca nu e o fata promiscua. Istoria ei recenta pare sa-i confirme povestea: a fost logodita cu Brian Austin Green din noiembrie 2006 pana in februarie 2009, cand au anulat planurile de casatorie... iar din aprilie s-au impacat!

Majoreta Jennifer isi va fatai trupul (se zvoneste ca si gol-golut!) prin fata spectatorilor romani din data de 30 octombrie – speram ca in “Jennifer’s Body” Megan va face dovada potentialului ei ca mai mult decat o prezenta nelipsita in topurile FHM.

Un articol de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.