Setari Cookie-uri

Angelina Jolie

Pe 10 august, la premiera celei mai recente lansari marca Quentin Tarantino, sotia actorului principal din Inglourious Basterds, Angelina Jolie, a surclasat-o pe co-starleta lui Pitt din film, Diane Kruger. Amandoua au aparut la Grauman's Chinese Theatre subtiate excesiv de vesnica mica rochie neagra, cum se cere pe covorul rosu. Insa, in timp ce Diane a optat pentru o rochie mini cu spatele gol si franjurata cu margele care bateau in albastru electric, bruneta acum satena Jolie, intr-o creatie Michael Kors si sandale Dior, arata ca o Catwoman in tinuta sexy-pitzi-de-birou.

De ce n-ar vrea Angelina sa se marite... din nou? O cheie a misterului ar fi esecul primului ei mariaj, cu Jonny Lee Miller... si al celui de-al doilea, cu Billy Bob Thorton. Cuplul a avut “succes” doar in termeni de reputatie infama care avea sa supravietuiasca mult dupa stingerea romantei: ne raman imprimate pe retina imaginile cu Billy Bob si Angie, iubaretii care pastrau, in fiole legate de gat mereu, sangele celuilalt – pana izvorul de dragoste eterna s-a uscat iar Angelina s-s reprofilat. A urmat Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platourile de filmare pentru “Mr. and Mrs. Smith”, un demers care i-a adus ceva critici din partea publicului larg, avand in vedere ca Brad inca era insurat cu “Prietena” tuturor, Jennifer Aniston.

Nu am fi vazut-o pe Angie in postura de femeie asezata la casa ei si la locul ei, alaturi de un El, oricat de fermecator ar fi – adica este! – Brad: in tineretea zbuciumata, fata a avut legaturi si cu barbati dar si cu femei, a fost acuzata de o relatie incestuoasa cu fratele ei, James Haven, si pana si numele si l-a schimbat pentru a rupe orice legatura cu tatal sau. Nici acum nu a renuntat total la latura neimblanzita si preferintele ciudate, Brad declarand recent ca recurg la sex prin grota din spatele cascadei personale (da, au asa ceva in piscina proprie!) pentru a intretine flacara aprinsa – si, probabil, multe alte trucuri sunt la ordinea zilei pentru a o tine pe Jolie acasa. Demn de mentionat printre ele, proiectele umanitare in care ambii soti sunt implicati cat sa-si prinda urechile pentru o buna bucata de vreme. De cand i s-a atribuit rolul de Ambasador al Bunavointei din partea ONU, in 2001, Angelina s-a dedicat ajutorarii regiunilor defavorizate din lume: de la refugiatii din Cambodgia, Darfur si Iordania pana la sinistratii maturati cu tot cu case de uraganul Katrina – munca ei pentru atragerea atentiei lumii si a caritatii celor in masura sa ajute, in combinatie cu propriile fonduri puse la bataie, au consacrat-o ca o voce de nestavilit. Angelina a primit, ca urmare, un binemeritat Premiu pentru Actiune Umanitara Globala de la Asociatia Americana a ONU (2005).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 August 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.