Setari Cookie-uri

Eva Mendes

Eva Mendes a sosit in Venetia pentru a-si promova filmul, un remake al originalului Bad Lieutenant, inscris in cadrul comeptitiei din Lido. De la ceremonia de deschidere din 2 septembrie incoace, latin-americanca defileaza pe tarmurile Italiei in niste tinute ravasitoare, pe care curbele ei ultra-feminine le scot in evidenta intr-un mare fel! De la rochii (inca) verane ca cea bleumarin cu picatele albe, asortata cu poseta, cureaua si ceasul egalmente imaculate, pana la cea de seara ilustrata aici, Eva are grija sa impresioneze criticii europeni de moda in acelasi timp distingandu-se ca numar de aparitii laudate prin mai toate revistele glossy ale lumii.

Bad Lieutenant”, un remake al turului de forta regizat de Abel Ferrara in 1992, promite a fi ancorat in original intr-o maniera destul de tangentiala incat sa merite vizionarea – nici chiar fanii puristi ai lui Harvey Keitel nu vor vrea sa-l rateze. Intriga implica, conform titlului, un detectiv fara scrupule (Nic Cage) care cauta raufacatorii (in cazul de fata, ucigasii unor imigranti) cu tot arsenalul pus la dispozitie de lege... si nu numai. Mendes va fi o prostituata – personaj transferat din versiunea lui Ferrara – cu care politistul nostru corupto-justitiaro-desfranat are o relatie...presupunem, disfunctionala. Iata trailer-ul:



Si filmul la care lucreaza acum, “Southbound “, programat pentru 2010, o plaseaza pe Eva tot intr-un context inter-rasial – si iata cum fata noastra se impune, incetul cu incetul, in fruntea actritelor latino-americane pe lista directorilor de casting dintr-o industrie cinematografica tot mai preocupata cu a doua cultura dominanta in State. Fapt de care actrita este constienta – dupa cum explica pentru revista InterviewMagazine.com: “Noi suntem viitorul [...]. Nu ma refer neaparat la latino-americani, ci la diversitatea etnica. Vorbesc engleza ca un vorbitor nativ si vorbesc spaniola tot la fel. Chiar am ce-i mai bun din ambele lumi.”

Un articol realizat de Ioanina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.