Setari Cookie-uri

Minnie Driver

Mamica Minnie Driver arata la fel de fermecator ca inainte sa-l aibe pe micutul Henry Story, care a implinit un anisor in septembrie. Iat-o aici pe Minnie purtand o rochie Issa vaporoasa la vizionarea filmului Motherhood desfasurata in New York, la cinematograful SVA, sub egida Gotham Magazine. Designerul din spatele marcii Issa, brazilianca Daniella Helayel, se mandreste cu versatilitatea creatiilor sale din matase cu imprimeuri, care, afirma ea pe site-ul Net-A-Porter.com, pot fi purtate venind de la plaja spre birou si apoi direct pe covorul rosu. Intr-adevar, tinuta lui Minnie Driver e dovada clara a acestui adevar care vine in intampinarea femeilor prea ocupate ca sa se schimbe de trei ori pe zi.

Mamica Minnie Driver arata la fel de fermecator ca inainte sa-l aibe pe micutul Henry Story, care a implinit un anisor in septembrie. Iat-o aici pe Minnie purtand o rochie Issa vaporoasa la vizionarea filmului “Motherhood” desfasurata in New York, la cinematograful SVA, sub egida Gotham Magazine. Designerul din spatele marcii Issa, brazilianca Daniella Helayel, se mandreste cu versatilitatea creatiilor sale din matase cu imprimeuri, care, afirma ea pe site-ul Net-A-Porter.com, “pot fi purtate venind de la plaja spre birou si apoi direct pe covorul rosu”. Intr-adevar, tinuta lui Minnie Driver e dovada clara a acestui adevar care vine in intampinarea femeilor prea ocupate ca sa se schimbe de trei ori pe zi.

Minne Driver (39), o actrita britanica de succes si peste ocean de tara sa de bastina, a invatat sa isi tina viata personala separata de lumina reflectoarelor, dupa ce relatii anterioare cu Josh Brolin, Matt Damon si John Cusack au prijeluit mult tam-tam in mass media. Asadar, mai nou Minnie sufla si-n iaurt, reusind sa pastreze un secret la care jurnalistii bagareti tanjesc de un an: nimeni nu cunoaste inca identitatea tatalui bebelusului Henry. In declaratiile sale din diverse interviuri, ea se limiteaza la a-l lauda pe barbatul misterios care “este minunat si face parte din viata lui [Henry]”. “Nu ma simt singura”, spune Minnie, desi este o proaspata mamica pe cont propriu, sosit in viata ei pe neasteptate, neplanuit dar o surpriza “frumoasa” si “cea mai grozava idila a vietii mele”.

De-a lungul carierei sale actoricesti, Minnie a cochetat si cu muzica, o directie care s-a concretizat in 2004 intr-un album de debut numit “Everything I've Got in My Pocket” pentru care a compus 10 piese si a realizat un cover al unei piese de Bruce Springsteen. Incercarea ei nu s-a soldat cu un succes rezonant, in orice caz nu unul de calibrul realizarilor sale in Hollywood. Ca actrita, Minnie a impresionat criticii si membrii Academiei in filmul “Good Will Hunting”, unde interpretarea ei i-a castigat o nominalizare la Oscar in 1997. Zece ani mai tarziu, rolul din serialul “The Riches” care a fost difuzat pe canalul FX, a fost si el aplaudat la scena deschisa, Minnie fiind din nou nominalizata pentru un premiu important, de data aceasta un Emmy pentru Cea Mai Buna Actrita intr-un Serial Dramatic.

Beneficiand de o lansare in cadrul festivalului de film de la Boston, “Motherhood” a fost gandit de scenarista si regizoarea Katherine Dieckmann ca o poveste realista, care va atinge un punct nevralgic in sufletul oricarei mamici. Uma Thurman este Eliza, o femeie care isi dedica tot timpul, si sudoarea fruntii, carierei de mama full time. Minnie Driver joaca rolul prietenei ei insarcinate, Sheila, care tocmai a fost parasita de sotul ei. Nu stim cat de mult s-a identificat Minnie cu rolul ei, sau la cat stres o supunue micul Henry Story, dar din trailer reiese ca, in ceea ce priveste maternitatea in general, momentele bune neutralizeaza orice greutati intampinate pe parcurs:


Un articol realizat de Ioanina
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.