Setari Cookie-uri

Rihanna in sfarsit imbracata bine!

In sfarsit o putem venera pe Rihanna la adevarata ei valoare de avangardista in ale modei. Pana acum, incercarile ei de a se detasa de turma prin tinute bizare s-au soldat cu tot atatea rateuri, dar iat-o aici, in seara de 9 noiembrie, intorcandu-se la un hotel New-Yorkez intr-o rochie vaporoasa, numai tul si muselina, marca Jasmine di Milo, din colectia de primavara 2010. Umbrele de movuliu contrasteaza cu cea mai noua culoare a parului cantaretei, intr-un mod la fel de aspectuos ca frunzele ramase verzi printre ruginiul toamnei. Rihanna este aici o adevarata printesa.

Exemplul pe care Rihanna, ca orice vedeta, il reprezinta in ochii fanelor sale este o realitate cu care incearca inca sa se obisnuiasca, si care ii dicteaza reactii mai responsabile, pare-se. "Cand mi-am dat seama ca hotararea mea egoista [...] ar putea duce la moartea unei pustoaice oarecare, n-am putut sa ma impac cu ideea."

Albumul "Rated R" se constituie dintr-o serie de melodii care evoca "montagne rousse-ul" emotional al ultimelor 9 luni. "Este un mini-film", explica ea, venind cu precizarea ca "este foarte sincer, pe alocuri vulnerabil, dar a iesit din adancul cel mai profund al [inimii mele]".

Videoclipul piesei "Russian Roulette", single-ul ales de pe noul album, apare in cursul zilei de azi - intamplator sau nu, incercarea lui Brown de a-si relansa cariera se va materializa intr-un videoclip la piesa "Crawl", lansat concomitent cu al fostei lui iubite. Albumul lui, in schimb, "Grafitti", e asteptat sa aterizeze abia pe 8 decembrie, a.c.

Realizat de Ioanina


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.