Setari Cookie-uri

Amber Valletta, spion portocaliu

Credit foto: Jim Smeal / BEImages

Pe 9 ianuarie, in Los Angeles, actrita Amber Valletta a facut deliciul fotografilor prezenti in numar mare la premiera filmului The Spy Next Door. Ea a purtat rochia portocalie din colectia Rainbow (culoarea, ca din tub, chiar pare desprinsa dintr-un curcubeu!) RM by Roland Mouret, stransa pe corp, cu umeri bufanti, decolteu pliat geometric si fermoar cap-coada in spate.


Credit foto: Jim Smeal / BEImages

Pe 9 ianuarie, in Los Angeles, actrita Amber Valletta a facut deliciul fotografilor prezenti in numar mare la premiera filmului “The Spy Next Door”. Ea a purtat rochia portocalie din colectia “Rainbow” (culoarea, ca din tub, chiar pare desprinsa dintr-un curcubeu!) RM by Roland Mouret, stransa pe corp, cu umeri bufanti, decolteu pliat geometric si fermoar cap-coada in spate.


Constienta de epatantul colorit al rochiei, Amber a ales niste pantofi cu toc de culoarea gri taupe marca Aldo ‘Fawson’, si o poseta bombata si colturoasa, futurista am putea zice, marca Herve Leger de Max Azria. Blonda arata putin incercanata – probabil de pe urma campaniei de promovare a filmului – dar a stiut, prin alegerea vestimentara, cum sa atraga atentia pe corpul ei perfect.

Americanca sexoasa, care are si ceva sange portughez prin vene, a inceput sa flirteze cu o cariera in lumina reflectoarelor inca de la 15 ani, cand a fost inscrisa la cursuri de modeling. A intrat in atentia Hollywood-ului prin usa din spate, ca una dintre nenumaratele iubite tip 90-60-90 care atarnau intr-un timp la bratul lui Leo DiCaprio. Apoi, odata cu rolurile din “Hitch” si “Transporter”, Amber si-a infipt tocurile cui in pamantul hollywood-ian si nu da semne sa ridice ancora prea curand.

Intre timp, si Leo a trecut la urmatoarea frumusete de decor, si Amber a facut un pas inainte, cu gratie: din 2003 este casatorita cu Christian McCaw (al doilea ei sot, primul mariaj fiind de scurta durata) si are un copil cu acesta, pe micutul Auden McCaw.

Iata trailer-ul pentru “The Spy Next Door”, pe care Media Pro Distribution il va aduce si la noi in cinema-uri, incepand cu 29 ianuarie:


Realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.