Setari Cookie-uri

Kate Bosworth se pupa cu un vampir?

La after-party-ul organizat de Warner Brothers si InStyle in seara decernarii Globurilor de Aur (17 ianuarie), Kate Bosworth a optat pentru o rochie alba din colectia Calvin Klein Resort 2010. Cu decolteul petrecut si umerii usor cazuti, rochia lui Kate parea desprinsa dintr-un basm, iar codita impletita de hairstylistul Harry Josh nu facea decat sa accentueze atmosfera eterica, bucolica aproape ca o Ileana Cosanzeana, Kate purta cu gratie regala tinuta verana, completand-o cu bijuterii Cartier.

La after-party-ul organizat de Warner Brothers si InStyle in seara decernarii Globurilor de Aur (17 ianuarie), Kate Bosworth a optat pentru o rochie alba din colectia Calvin Klein Resort 2010. Cu decolteul petrecut si umerii usor cazuti, rochia lui Kate parea desprinsa dintr-un basm, iar codita impletita de hairstylistul Harry Josh nu facea decat sa accentueze atmosfera eterica, bucolica aproape – ca o Ileana Cosanzeana, Kate purta cu gratie regala tinuta verana, completand-o cu bijuterii Cartier.

Actrita Kate Bosworth a petrecut dupa ceremonie alaturi Camilla Belle, Vanessa Hudgens, Abbie Cornish si Anna Paquin, sau Sookie pentru fanii serialului “True Blood”... dar personajul principal feminin al hit-ului produs de HBO nu i-a captat nici pe departe atentia lui Kate in aceeasi masura ca vampirul “rau” din acelasi serial, cu care Paquin imparte micul ecran. Actorul Alexander Skarsgård a fost surprins de paparazzi sarutand-o pe Bosworth – doar un exemplu din multele ocazii de “barfa” pe care cei doi le-au oferit presei de cateva luni incoace.

Cu toate ca zvonurile se intetesc, si pozele nu-ntarzie s-apara, “incriminatoare”, nici Alexander nici Kate nu se grabesc sa dea raportul in legatura cu presupusa lor relatie. La cei 27 de ani ai sai, impliniti in a doua zi a lui 2010, Kate stie deja cu ce se “mananca” Hollywood-ul, si mai ales care-s “mancatoriile” care se pot amplifica din nimic intr-o adevarata furtuna. Asa ca pastreaza furtunile departe de paharul ei de apa.

Bosworth a fost intotdeauna o fata cuminte – si mai ales silitoare. Pana la 14 ani, cand a sustinut si a castigat prima sa auditie din industria filmului, ea excela in cu totul alt domeniu: calaritul. Apoi, in liceu, a fost o eleva de nota 10 – pe linie – capatand tot in perioada asta inclinatia spre a se implica in activitati de voluntariat. Si acum, din postura mult mai avantajoasa de starleta arhi-cunoscuta, Kate inca isi dedica din timpul sau celor defavorizati, colaborand cu diverse organizatii non-guvernamentale.

Cu toate astea, desi incearca sa pastreze actoria la nivel de “job”, sa isi dea silinta sa evolueze cu fiecare rol castigat sau acceptat, si sa nu isi prinda urechile in tot “glamour”-ul adiacent statutului de VIP, Kate nu reuseste intotdeauna. Relatia ei cu Orlando Bloom – incheiata de britanic dupa 4 ani de fluturasi in stomac – silueta ei mignona, sau orice alt detaliu personal sunt exact firimiturile de care presa, inevitabil si previzibil, se agata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.