Setari Cookie-uri

Lindsay Lohan se cuminteste... vestimentar

Anul acesta, premiile industriei muzicale britanice, Brit Awards 2010, s-au desfasurat pe 16 februarie, sub semnul tragicului: daca Lady Gaga si-a schimbat intregul concept al aparitiei sale pe scena galei pentru a-l omagia pe Alexander McQueen, plecat dintre noi pe 11 februarie, Lindsay Lohan a avut grija sa joace si ea un rol non-egoist, mai exact umanitar. Ea a fost gazda evenimentului i Rock 4 Haiti, desfasurat la Altitude 360 in Londra. Tinuta aleasa de ea a luat fani si fashionisti deopotriva prin surprindere: in negru, cu parul strans cuminte intr-o coada laterala clasica, fetiscana de 23 de ani parea mai matura ca oricand.

Anul acesta, premiile industriei muzicale britanice, Brit Awards 2010, s-au desfasurat pe 16 februarie, sub semnul tragicului: daca Lady Gaga si-a schimbat intregul concept al aparitiei sale pe scena galei pentru a-l omagia pe Alexander McQueen, plecat dintre noi pe 11 februarie, Lindsay Lohan a avut grija sa joace si ea un rol non-egoist, mai exact umanitar. Ea a fost gazda evenimentului “i Rock 4 Haiti”, desfasurat la Altitude 360 in Londra. Tinuta aleasa de ea a luat fani si fashionisti deopotriva prin surprindere: in negru, cu parul strans cuminte intr-o coada laterala clasica, fetiscana de 23 de ani parea mai matura ca oricand.

Rochia neagra din colectia ei proprie (6126), cu umeri din dantela se mula pe talia de viespe a presupusei anorexice, inainte sa cada in volanase gingase care n-au ocazionat nici macar o dezvaluire obraznica. Lindsay insa nu si-a dezis spiritul inflacarat cu totul, ci a ales un ruj rosu si pantofi asijderea (marca Kurt Geiger) care sa mai inmoaie negrul de inmormantare. Pentru ca, pana la urma, gazda Lohan nu venise sa jeleasca victimele cutrmurului, ci avea o sarcina proactiva: strangerea fondurilor pentru sinistratii lasati fara adapost de dezastrul natural din Haiti.

Printre invitatii la petrecerea caritabila s-a numarat si Wyclef Jean, dar si Calum Best, ceea ce a dat mai multa carne de tun presei decat tot evenimentul la un loc. Crucea Rosie nu are nicio sansa sa tina prima pagina a ziarelor cu un eveniment peste care prezideaza Lindsay . Mai ales cand punctul de interes al serii reprezinta o licitatie cu Lindsay oferindu-se ca premiu! Intr-adevar, oficial era vorba de o cina cu Lindsay, dar avand in vedere reputatia lui Lindsay, nu se stie niciodata care e subtextul...

Odinioara prietenul “cu beneficii” al lui Lindsay, britanicul Calum Best a fost prins deseori in compania noului partener de viata al actritei, DJ-ita Samantha Ronson, iar intalnirile n-au fost tocmai amiabile. Ca sa adaugam si restul rufariei lui Lindsay la aceste gelozii si certuri strigate din rarunchi prin toata presa, ne-ar trebui mai mult spatiu decat am eu aici la dispozitie. Cert e ca bisexuala preferata a paparazziilor are multa cale de parcurs inainte sa se reinventeze ca actrita demna de luat in serios.

Au trecut 6 ani de cand a ridicat sprancene aprobatoare in randul criticilor, odata cu rolurile sale de inceput de drum, in “Freaky Friday” si “Mean Girls”; apoi a urmat declinul, pe care multi il atribuie disfunctionalitatii inerente la o adolescenta care se pomeneste deodata in lumina tuturor reflectoarelor. Filmele ulterioare, printre care amintim “Georgia Rule”, “Chapter 27” sau – cu atat mai putin – “I Know Who killed Me”, nu i-au ajutat cariera in niciun fel, chiar dimpotriva. Viata personala a lui Lindsay, in schimb, a fost doldora de material suculent din care presa a avut grija sa faca un ghiveci ininteligibil.

Cine e Lindsay? Mai poate fi ea descurcata din toata itele pe care si le-a creat singura, direct sau indirect? Poate salvarea ei, pe plan profesional cel putin, va veni ca o surpriza, cu ocazia lansarii urmatorului ei film: in “Machete”, un thriller aflat inca in fazele de post-productie, Lindsay va imparti ecranul cu nume mari ca Robert De Niro, Rose McGowan si Steven Segal (da, mai traieste)! Premiera americana este programata pentru luna aprilie.

Realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.