Setari Cookie-uri

Noua steluta Selena Gomez se imbraca singura!

Selena Gomez, bruneta care i-a luat locul lui Miley Cyrus in topul preferintelor tween-ilor (copiii intre 8 si 12 ani, desi nici adolescentii nu-s mai presus de fanatism cand vine vorba de vedetele Disney), mai nou devine fashionista in toata puterea cuvantului. Vedeta serialului TV Wizards of Waverly Place si-a lansat miercuri o colectie vestimentara, in cadrul unui eveniment din Londra. Ea a purtat o bluza neagra cu volanase la decolteul cuminte si o fusta multicolora, stralucitoare si petrecuta in fata, foarte tinereasca si trendy. La combinatia hainutelor nu mergeau decat niste pantofi negri, pe care Selena i-a ales simpli, ca sa nu ingreuneze efectul vizual al look-ului.

Selena Gomez, bruneta care i-a luat locul lui Miley Cyrus in topul preferintelor tween-ilor (copiii intre 8 si 12 ani, desi nici adolescentii nu-s mai presus de fanatism cand vine vorba de vedetele Disney), mai nou devine fashionista in toata puterea cuvantului. Vedeta serialului TV “Wizards of Waverly Place” si-a lansat miercuri o colectie vestimentara, in cadrul unui eveniment din Londra. Ea a purtat o bluza neagra cu volanase la decolteul cuminte si o fusta multicolora, stralucitoare si petrecuta in fata, foarte tinereasca si trendy. La combinatia hainutelor nu mergeau decat niste pantofi negri, pe care Selena i-a ales simpli, ca sa nu ingreuneze efectul vizual al look-ului.

Selena este noua starleta a Americii fascinate de produsele Disney. La cei 17 anisori ai ei, ea are deja un palmares presarat cu roluri in filme si seriale de succes, dar isi incearca norocul si la capitolul muzica, in paralel cu deja promitatoarea cariera pe ecran. Fata este destul de inteligenta incat sa nu supraliciteze, intretinand mai presus de orice imaginea ei simpla, fara pretentii, fara aere. Este indragita de copii si parinti deopotriva, si, spre deosebire de Miley, nu planuieste sa se distanteze prea curand de inocenta copilariei proiectata pe ecranele americanilor puritani.

Ca atare, actrita cosmopolita prin nastere - de origine mexicana, din partea tatalui, si italiana, din partea mamei – este toata un zambet cand vine vorba de barfele si zvonurile pe care se bate moneda in mass-media. Ea sustine mereu ca nu si-a pus in gand sa o detroneze pe Miley Cyrus (vedeta serialului Disney “Hannah Montana”): “Nu sunt aici ca sa inlocuiesc pe cineva. Miley este o draguta. Nu exista niciun fel de cearta, nu e nimic la mijloc intre noi”. Suna ca un porumbel al pacii reincarnat intr-o dulceata de fata! De altfel, tanara speranta a fost numita anul trecut cel mai tanar ambasador al UNICEF.

Intr-un interviu recent, Selena a dezvaluit cate ceva despre viata ei, si, din ce povesteste, nu reiese ca traiul pe fuga si multivalenta pe care si-o impune in cariera o extenueaza – dimpotriva, tanara se bucura la maxim de succcesul fulminant si responsabilitatile aferente: “Viata mea e foarte haotica, dar ma consider una dintre cele mai norocoase fete din lume, si ador absolut fiecare lucru pe care il fac. Da, uneori e foarte mult, dar e foarte mult dintr-o chestie pe care o iubesc. As vrea sa continuu cu muzica, dar am impresia ca actoria va ocupa mereu un loc aparte in inima mea. Cred ca ea va ajunge sa imi monopolizeze timpul in cele din urma. Dar acum, muzica e cea care ma pasioneaza enorm”.

Iata trailer-ul celui mai recent film la care a lucrat Selena, “Ramona and Beezus”, programat sa aiba premiera americana in iulie:



Realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.