Setari Cookie-uri

Galerie foto: O romanca din nou la Paris Fashion Week

的 feel love, colectia primavara-vara 2011 prezentata de Ingrid Vlasov la Paris Fashion Week, pe 5 octombrie 2010, a fost asteptata cu interes de criticii de moda si a cules si de aceasta data aprecierile lor. Inspirata ca si pana acum de arta traditionala romaneasca, colectia de pr黎-a-porter a creatoarei romance s-a situat intr-un registru sofisticat. Fluiditate si rafinament au fost elementele care au creat senzatia de unicitate a fiecarei piese. Siluete longiline si variate au defilat pe catwalk intr-o cromatica dominata de alb, bej, negru si ecru. Rochiile asimetrice, imprimate 2D si 3D, au fost extrem de feminine si au adus un suflu proaspat, modern, intregii prezentari.

“I feel love…”, colectia primavara-vara 2011 prezentata de Ingrid Vlasov la Paris Fashion Week, pe 5 octombrie 2010, a fost asteptata cu interes de criticii de moda si a cules si de aceasta data aprecierile lor.
Inspirata ca si pana acum de arta traditionala romaneasca, colectia de prêt-a-porter a creatoarei romance s-a situat intr-un registru sofisticat. Fluiditate si rafinament au fost elementele care au creat senzatia de unicitate a fiecarei piese. Siluete longiline si variate au defilat pe catwalk intr-o cromatica dominata de alb, bej, negru si ecru. Rochiile asimetrice, imprimate 2D si 3D, au fost extrem de feminine si au adus un suflu proaspat, modern, intregii prezentari.

Ingrid Vlasov: “Este colectia mea preferata de pana acum. Este un mesaj clar al spiritului meu, un
mesaj de iubire”.

Ingrid Vlasov este singurul designer roman prezent, pentru a treia oara consecutiv, la cea mai importanta saptamana a modei din lume - Paris Fashion Week.

Echipa care a fost alaturi de Ingrid Vlasov la Paris Fashion Week in acest sezon: stilist - Patti Wilson, make-up artist - Carole Lasnier, director de casting - Laurent Dombrowicz, fotograf – Dan Lecca. Prezentarea a avut loc la Couvent des Cordeliers, iar fundalul sonor a fost asigurat de Michel Gaubert.
Si pentru ca vorbim despre o colectie romaneasca, pe catwalk au defilat 4 romance: Andreea Diaconu, Iulia Carstea, Sofia Bartos si Alex Sandor.

Au fost prezenti la show: ambasadorul Romaniei in Franta, ES domnul Bogdan Mazuru, Ion Tiriac, Kirmizian Agop, Daciana Sirbu, precum si reprezentanti a numeroase publicatii: Numero, Vogue France, Vogue Italy, Vogue Spain, Vogue US, Vanity Fair, Velvet Magazine, W Magazine, Style.com, L’Officiel Paris, L’Officiel Russia, New York Times, Paris Match, Pop Magazine, France 2, France 3, Washiongton Post, 10 Magazine, Achtung Magazine, Allure Magazine, Berliner Zeitung, Le Figaro, Citizen K, Crash Magazine, Dazed & Confused, Daily Telegraph, Elle, Fashion Windows, Flair, Gala, Grazia, Grey, Muse, Yo Donna, Youaresofrench.

Succesul a avut din nou, la Paris, motive traditionale romanesti si un nume: Ingrid Vlasov!

Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.