Setari Cookie-uri

O bluza, 5 tinute

Moda este in continua transformare, tendintele se schimba, mai putin stilurile vestimentare. Din fericire, orice stil poate fi reinventat prin haine combinate diferit, accesorizate din plin cu imaginatie si creativitate. Imaginea este foarte importanta si din dorinta de a arata bine, deseori pierdem foarte mult timp in fata oglinzii punand vesnica intrebare: Eu cu ce ma imbrac azi?.

Pentru a evita astfel de scenarii, iti propunem o solutie practica, extrem de simpla: creeaza tinute noi, combinand cat mai multe haine din garderoba ta. Alege o piesa vestimentara de baza si reinventeaza-o in fiecare zi, asortand-o diferit. Este foarte usor si beneficiile sunt uimitoare. Iti vom prezenta si un exemplu graitor. Am ales o bluza simpla pe care am combinat-o cat mai diferit, obtinand in final 5 tinute variate, total distincte.

Rock chic

Rock chicCreat cu Envy MySet
Rock Chic
Piesele vestimentare cu influnete rock impresioneaza de fiecare data. Vesta cu tinte scoate din anonimat bluza simpla oferindu-i o nota indrazneata. Accesoriile in acelasi ton in nuante inchise completeaza foarte bine tinuta ideala pentru club.
Bluza albastra cu maneci cu volanase de la Debenhams, 100 lei; Fusta gri de la Pull & Bear, 69 lei; Vesta neagra de la Pull and Bear, 109 lei; Sandale negre de la ALDO, 459 lei; Geanta albastra cu fermoar de la Kipling, 599 lei; Brosa Royal by MyssAnn 28.9 lei; Parfum Cacharel Amor-Amor Tentation, 248.85 lei.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.