Noua colectie de bijuterii Millefiori cocheteaza cu modernitatea formelor, cu cromatica inedita, dar şi cu eleganta clasica. Si nu e femeie care sa nu aprecieze aceste lucruri. In colectia Millefiori zeci de perle isi dezvaluie frumusetea: perle presarate cu cristale de zahar, perle ghem cu firul de sticla infasurat cu migala, perle rococo bogate in straluciri de aur, perle cu flori mestesugite din sticla, perle sommerso cu sclipiri de aventurina, perle nuvola, perle suflate, perle innobilate cu foita pretioasa.

Set Murano si Swarovski April. Luna aprilie a trecut demult, dar asta nu te impiedica sa nu te infrumusetezi cu un frumos set din sticla murano veritabila, incununat perfetct cu cristale Swarovski. Poti avea minunatul set la doar 53 de lei.




Set Murano Farren. Perfect pentru acest anotimp, pentru vremea infrigurata de afara. Orice femeie poate arata minunat cu imbinarea perfecta a culorilor tomnatice infasurata in jurul gatului. Colier, cercei sib rata la doar 79 de lei.

Toamna si-a spus cuvantul mult prea repede si ne-a scos hainele groase din sifonier. In lipsa rochiilor inflorate, accesoriile sunt nelipsite si pot infrumuseta tinuta oricarei femei. Emurano iti pune la dispozitie o paleta larga de bijuterii pe care si le-ar dori orice femeie.

In vechime, sticla de Murano se facea dupa retete secrete, la care se adauga o maiestrie unica a prelucrarii sticlei obtinute.

Bijuteriile oferite de Emurano iti dezvaluie o parte din acest secret.

  • Kudika

    Cum alegi cel mai bun costum de baie pentru copii

  • Kudika

    3 modele de ghete cu toc pentru o ținută elegantă de Crăciun

  • Kudika

    Care este rutina de repararea și îngrijirii a părului degradat...

  • Kudika

    Ce trebuie să știi despre contracepția locală: cât de sigure sunt...

  • Kudika

    WELLA COLOR BLOCKING: CULOAREA PĂRULUI DEVINE UN SIMBOL AL...

  • Kudika

    Se apropie Black Friday! 5 modele de rochii pe care sigur le vei...