Setari Cookie-uri

Trend alert: capele

Capele lungi, pline de atitudine sunt la moda in aceasta toamna. Acestea innobileaza o tinuta casual sau de ocazie, oferindu-i stil si eleganta. Aparute in moda in perioada anilor 60, in prezent au fost reinventate de designeri, devenind accesorii deosebit de elegante.

PARIS - MARCH 09: Model walks the runway during the Chanel Ready to Wear show as part of the Paris Womenswear Fashion Week Fall/Winter 2011 at Grand Palais on March 9, 2010 in Paris, France. (Photo by Francois Durand/Getty Images) Pentru tinutele de zi sunt recomandate capele din piele, tricot, stofa, simpe sau cu imprimeuri geometrice iar pentru seara, se recomanda modele elegante uni din blana, casmir, catifea, franjuri sau stofa fina.

De asemenea, capa este o piesa vestimentara indicata pentru tinutele sobre. Poate inlocui cu succes un trenci sau un palton gros, conferind aceeasi imagine eleganta si un plus de rafinament. Desi acest trend a revenit de curand in atentie, celebritatile care dau tonul in materie de stil, au adoptat de mult capa in vestimentatie, asortand-o tinutelor sofisticate, in ton cu evenimentele de anvergura. Printre vedetele care au fost deseori surprinse purtand cape se numara: Natalie Portman, Kate Moss, Sharon Stone si Sienna Miller; foto aici si aici.

Un articol Cristina C.


Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.