Setari Cookie-uri

Trend alert: hainele in carouri

Imprimeurile de inspiratie retro sunt din nou in tendinte. Din aceasta categorie fac parte si carourile, care sunt in voga in acest sezon. Acest tip de imprimeu s-a remarcat la o gama cat mai variata de piese vestimentare, de la mantouri, pantaloni, camasi sau fuste, pana la rochii lungi elegante sau accesorii.

Esarfele in carouri sunt foarte populare si amintesc de stilul british. Pot acorda un plus de eleganta unei tinute office sau o nota vesela tinutelor casual. Daca esti adepta unui stil urban cat mai complex, iti propunem sa combini o camasa in carouri colorate de inspiratie masculina cu o pereche de jeansi drepti. In completare, o pereche de ghete cu siret iti vor asigura o prezenta stylish.

Daca preferi tinutele mai sofisticate, cu un aer retro-elegant, iti poti alege un trench in carouri, care-ti va conferi un plus de culoare si veselie in zilele ploioase de toamna. Rihanna, Gwen Stefani sau Katie Holmes sunt doar o parte din celebritatile care au introdus in stilul lor aceasta piesa vestimentara.

Un articol Cristina C.




Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.