Setari Cookie-uri

Cum sa pari mai inalta

Se spune ca sta in firea omului tendinta de a fi mereu nemultumit de propria persoana, lucru adesea constructiv pentru ca asta ii da sansa de a se afla intr-o permanenta evolutie. Din acest motiv, nu de putine ori apar si "plangerile" privitoare la aspectul fizic. Si atunci se formeaza invariabil aceeasi lista lunga de intrebari: De ce nu sunt mai inalta? De ce nu sunt mai slaba? De ce nu am talia mai subtire? etc. Pentru prima problema exista cateva trucuri care ar putea crea un efect vizual interesant, mascand imperfectiunile si poate chiar transformandu-le in atuuri.

7. O rochie deasupra genunchilor, stramta va fi mereu o optiune de succes atunci cand trebuie sa participi la un eveniment deosebit. Evita pe cat posibil costumele “deux-piece” pentru ca din nou, corpul va fi “injumatatit”. Daca iti plac atat de mult aceste modele si nu poti renunta la ele poti sa le porti respectand regula conform careia sacourile lungi trebuie asortate mereu cu fuste scurte si invers.

8. Iti plac pantalonii? Atunci alege unii cu croiala dreapta, stransi pe talie si purtati alaturi te pantofi cu tocuri, pentru senzatia de “alungire”. Daca acesti sunt “la dunga” sau au cusaturi vizibile verticale vor fi si mai bine alesi.

9. La bluzele si camasile pe care le porti adauga o cravata haioasa sau incearca sa aiba macar un decolteu in “V”. Cele tip “barcuta” sau rotunde iti vor “lua” cativa centrimetri pretiosi!

10. Nu uita ca in afara de tinute, atitudinea are si ea un rol definitoriu. Tine capul drept si pieptul inainte. Asa, vei putea privi si tu lumea...”de sus”.

Un articol de Raluca Mateiu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.