Setari Cookie-uri

Accesorii de seara

Daca vrei sa arati "sclipitoare" fara sa fii nevoita sa investesti, raspunsul este de aceasta data: accesoriile! Aproape magice, au puterea de a aduce la viata o tinuta dintr-o simpla tusa, sa dea personalitate unui look prea cuminte sau sa inveseleasca o alura prea conventionala. Argint, aur, baroc, alb, stralucitor, rosu sau negru, ai de unde alege!

Bogatia aurului

Look anii '40

Aurul iradiaza si sezonul acesta. Reflexe de foc, de soare, acesta stie sa capteze vibratiile luminii ca sa te ajute sa stralucesti la randul tau. Indrazneste! Pantofii aurii sunt inca la moda, intr-un stil decadent al anilor '40, care te va proiecta pe culmile sicului. Aerul retro este de neocolit!

Rosu glamour

Patrunzator

Sezonul acesta, moda vede in continuare.. rosu. De neocolit, rosul este present si la nivelul accesoriilor. In total look, daca ai curajul necesar, sau in tuse, pentru un character afirmat, lasa-te in voia acestei culori temperamentale. Look-ul pretty woman este foarte potrivit spiritului de petrecere, mai ales daca vorbim de pantofi din piele lacuita care vor garanta tot farmecul de partea ta.

Un articol de Ana Maria Tatu

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.