Renaul Clio in editie speciala, realizata in colaborare cu renumitul designer Venera Arapu.

Designul exterior, modern si atragator, se remarca de data aceasta si prin badge-ul 3D “Cosmopolitan”. Alaturi de spatiul generos si de insonorizarea excelenta, confortul interior este sustinut de o echipare generoasa, care cuprinde airbagurile frontale pentru sofer si pasager, proiectoarele de ceata, volanul si schimbatorul imbracate in piele, tabloul de bord cu insertii cromate, manerele interioare de usi cromate, instalatia audio cu CD si MP3, geamurile electrice. Acestora li se adauga si vopseau metalizata.

Clio Cosmopolitan ofera clientelor posibilitatea de a alege intre doua motorizari. Versiunea pe benzina cu cilindree de 1,2 litri dezvolta 75 cai - putere, consumand in medie doar 5,9 litri la suta de kilometri. Iar pentru cine face calculele la... mai multe sute de kilometri, varianta diesel 1,5 dCi consuma, atentie, 4,5 litri la suta! Continuand cu cifre mici, pretul incepand de la 9800 cu TVA...


clio cosmopolitan


Important: in portbagajul de 288 litri incap multe cumparaturi, astfel incat programul de shopping sa poata fi extins. Iar butonul acela simpatic este pentru farurile de ceata, prezente in dotarea Clio Cosmopolitan.

Pentru mai multe informatii vizitati: www.cliocosmopolitan.ro
  • Kudika

    Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor! Regretele...

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    Se apropie Black Friday! 5 modele de rochii pe care sigur le vei...