Cel mai important eveniment de fashion de pe litoral va asteapta intr-un cadru, unde bunul gust, luxul si stralucirea vor fi ingredientele unui show incendiar.

Fashion alert: Noutati in moda

modaIntr-un decor special, plin de lumina si culoare, vom admira cele mai noi tendinte in materie de imbracaminte, incaltaminte, lenjerie, coafura si accesorii.

Timp de doua zile, Complexul Melody va fi locul de intalnire al celor mai buni specialisti in hairstyling si make-up si al celor mai cunoscuti designeri autohtoni, dar si debutanti.

Ajuns la cea de-a XI-a editie, primul eveniment din seria “Caravanei Modei ” de anul acesta, va fi ghidul de frumusete al acestui sezon care se adreseaza femeilor puternice care stiu sa aleaga cele mai bune si mai inovative produse.

“Seara Devoratorilor de Moda” face parte din “Caravana Modei”, evenimentul desfasurandu-se de-a lungul a 6 editii anuale in orasele Constanta, Bucuresti, Brasov, Oradea.

“Seara Devoratorilor de Moda” a debutat pe scena evenimentelor mondene in februarie 2004, prima editie desfasurandu-se la hotel Rex din Mamaia unde s-a bucurat de participarea a 15 case de moda.

“Caravana Modei” este o campanie nationala de promovare a modei si a designerilor autohtoni, precum si a tendintelor de actualitate in make-up si hair-styling.

ZARA: Colectia Primavara-Vara
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: