Setari Cookie-uri

(P)Noua colectie Sprider Stores: tinute chic pentru toamna

Toamna aceasta, Sprider Stores prezinta o colectie smart chic si, in acelasi timp, practica in care predomina culorile inchise 鉾ri, bleumarin si negru, diverse nuante de mov si animal print. Materiale precum tricotul, velurul si catifeaua sunt printre cele mai cautate elemente de sezon si se regasesc in magazinele Sprider.

Tot in aceasta toamna, Sprider Stores vine cu o propunere inedita: cumperi si primesti tinute gratis! In zilele de luni, marti si miercuri, clientii care achizitioneaza produse din colectia noua in valoare de minim 250 lei si care nu sunt incluse in oferta promotional, primesc GRATUIT o tinuta completa pentru copii, iar pentru orice achizitie in valoare de minim 350 lei, magazinul ofera GRATUIT o tinuta pentru barbati. Promotia este valabila pana la 30 noiembrie, in fiecare saptamana, de luni pana miercuri.
Sprider Stores detine 14 magazine in Bucuresti, Cluj, Timisoara, Buzau, Pitesti, Bacau, Iasi, Suceava, Oradea, Arad si Targu Mures. Web: Spriderstores.ro / Twitter: @spriderstores


Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.