Setari Cookie-uri

(P)Noua colectie Sprider Stores: tinute chic pentru toamna

Toamna aceasta, Sprider Stores prezinta o colectie smart chic si, in acelasi timp, practica in care predomina culorile inchise gri, bleumarin si negru, diverse nuante de mov si animal print. Materiale precum tricotul, velurul si catifeaua sunt printre cele mai cautate elemente de sezon si se regasesc in magazinele Sprider.

Inspirandu-se din tendintele modei la nivel international, tinerii designeri ai lantului de magazine Sprider Stores creaza in fiecare sezon tinute practice si, in acelasi timp, chic, oricare ar fi stilul tau: trendy, elegant, casual sau sport.
Sprider Stores ofera linia Aggressive, care include haine moderne pentru tinute casual trendy, linia Emilio Corali pentru un look exclusivist, colectia Soul Rebel pentru un look clasic, linia sport Emilio Corali pentru un look relaxat si linia Athletic Sport, precum si linia de lenjerie intima atat pentru barbati cat si pentru femei. Pentru copii, indiferent de varsta, Spider Stores are o selectie variata de incaltaminte si imbracaminte la preturi accesibile.

Vizionare placuta


Kudika
26 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.