Setari Cookie-uri

(P) Colectia de bijuterii si accesorii fantezie Toamna - iarna 2008/2009

Din 1 septembrie in magazinele Meli Melo Paris si pe magazinul online www.melimelo.ro

Pentru toamna-iarna 08/09, Meli Melo – Paris va propune o colectie de o mare diversitate, plina de fantezie, deopotriva cu elemente romantice si note moderne, dinamice, citadine.

Un melanj de culori, forme, materiale, o imbinare de elemente apartinand diferitelor epoci si acoperind o multitudine de stiluri.


Noua colectie de toamna – iarna 2008/2009 Meli Melo – Paris ne ravaseste simturile prin culori vibrante, pline de emotii. Combinatia vedeta a sezonului, maro-portocaliu, va conferi echilibru, confort si caldura, dar si o doza de nonconformism si indrazneala.


Monocromia anuntata a tinutelor va fi inveselita de multitudinea carourilor ton in ton a bijuteriilor si accesoriilor fantezie.

Nu vor lipsi din peisajul coloristic al noului sezon nici fuchsia, caramiziul, albastrul acvatic, movul, verdele, rozul cenusiu, galbenul-mustar, griul.


Linii clasice reinventate si imbracate in culori moderne, grafisme, forme geometrice, forme abstracte dispuse asimetric, elemente romantice – acestea sunt câteva dintre tendintele formelor noului sezon.



Un stil urban, dinamic, patrunzator, menit sa transforme atmosfera apasatoarea a sezonului rece intr-un mix de optimism, veselie si atitudine pozitiva.


Intra pe www.melimelo.ro si achizitioneaza-ti produsul preferat din noua colectie Meli Melo – Paris toamna – iarna 08/09.

Te asteptam, de asemenea, cu mai multe detalii privind tendintele noului sezon legate de culori, materiale si forme.

Meli Melo – Paris
...vorbeste despre tine






Kudika
19 Septembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.