Setari Cookie-uri

Fashion show ERA

Tineri designeri ieseni si-au prezentat colectiile alaturi de nume cunoscute precum Takko Fashion si Sprider Stores intr-un spectacol de sunet si culoare indelung aplaudat, prilejuit de deschiderea Era Shopping Park Iasi, cel mai mare retail park din afara Bucurestiului.

Takko Fashion, aflat la debut pe scena ieseana, a castigat deja aprecierea publicului prin tinutele în tendinte pe care le promoveaza, create de designeri proprii, in ateliere din Germania, articole la preturi atractive, care satisfac, prin diversitate si culoare, toate cerintele consumatorului.

In incheierea fashion show-ului, Ioana Ionescu, Marketing Manager Omilos Group a spus: „Suntem bucurosi ca am putut oferi partenerilor nostri si tinerilor creatori ieseni posibilitatea de a fi admirati de mai mult de 400 de persoane, intr-un show de zile mari. Insa multumirea cea mai mare vine la gandul ca acesta este doar un inceput si ca

Era Shopping Park va putea fi de acum inainte un catwalk demn de luat in seama pentru un oras binecunoscut pentru faptul ca apreciaza aceasta modalitate de expresie”.

Vizionare placuta


Kudika
2 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.