Concurs: De Haloween, te speriem cu un cadou de la womensecret!

Concurs: De Haloween, te speriem cu un cadou de la womensecret!
Kudika
21 Octombrie 2008

womensecret intampina Halloween-ul cu o colectie originala si haioasa intitulata Scary Bird. Sub deviza De Halloween, te speriem cu un cadou! womensecret va oferi cadou pentru fiecare doua produse cumparate din aceasta colectie, o geanta Trick or Treat!

women’secret intampina Halloween-ul cu o colectie originala si haioasa intitulata Scary Bird. Sub deviza “De Halloween, te speriem cu un cadou”! women’secret va oferi cadou pentru fiecare doua produse cumparate din aceasta colectie, o geanta “Trick or Treat”!

Colectia are ca simbol reprezentarea unei bufnite in noapte. Alb, negru si rosu se inscriu in paleta de culori ce stau la baza pieselor ce alcatuiesc noua colectie. Produsele poarta amprenta feminitatii si sunt destinate tuturor femeilor: lenjerie sau imbracaminte casual, corsete confectionate din bumbac sau din materiale delicate si transparente, cat si accesorii ce emana o nota aparte.

Velurul, lana, bumbacul si tricotul reprezinta suita de materiale folosite pentru a tine la distanta frigul. Brose sub forma de bufnita, printuri, curele si materiale din catifea se impun ca detalii deosebite si imogatesc colectia.

Promotia se desfasoara in perioada 18-31.10.2008, in limita stocului disponibil si numai pentru produsele selectate. Promotia nu se cumuleaza cu alte oferte si/sau reduceri.

women’secret este un brand feminin ce a aparut pe scena lenjeriei intime in anul 1993, impunandu-se ca un brand de referinta pe piata de lenjerie intima destinata sexului feminin.

women’secret se adreseaza femeii urbane, active, informate, cu varsta cuprinsa intre 18 si 35 de ani.
Unul din atributele brandului women’secret consta in bogatia si frecventa colectiilor. In perioada sarbatorilor Valentine’S Day si Halloween, women’secret inoveaza prin colectii originale, sexy si pline de feminitate.

Puteti viziona colectia Scary Bird accesand site-ul www.womensecret.com.

Magazinele women’secret se gasesc in Plaza Romania si Complexul Feeria.

Kudika si women’secret te provoaca la concurs!

Trimite-ne un email pana marti, 28 octombrie 2008 pe office@kudika.ro cu raspunsul la intrebarea: Care este secretul tau pentru un Halloween scarry? iar cele mai interesante trei email-uri vor fi premiate cu o geanta “Trick or Treat”! si un set women’secret (maiou, chilot) in valoare de 130 ron fiecare.

Castigatoarele vor fi contactate pe mail sau telefonic pentru a-si ridica premiul din magazinul women’secret din Plaza Romania (pe baza buletinului), in saptamana 29.10.2008-02.11.2008.

* In cazul in care un castigator nu raspunde la emailul organizatorilor in decurs de o saptamana, castigatorul este anulat

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri