Setari Cookie-uri

Sexy unisex!

Ce-ar fi sa lasi deoparte inhibitiile si regulile si, macar pentru un weekend, tu si iubitul tau sa va imbracati la fel? Motivele ar fi mai multe: in primul rand, va veti distra si in al doilea rand, veti simti o complicitate noua, stiind ca aratati atat de bine impreuna, purtand haine identice. Si, nu in ultimul rand, tendinta androgina va fi mereu la moda si o sursa a fascinatiei celor din jur! Ti-o amintesti pe Marlene Dietriech cu palarie masculina si frac? Ei bine, atunci deja esti pe drumul cel bun catre un look unisex si sexy!


Accesorii pentru amandoi


Daca nu ai curaj sa te imbraci chiar ca iubitul tau, purtati macar o perioada accesorii la fel – un ceas sau o bijuterie discreta unisex (asta in cazul in care n-aveti verighete!), ce ii va aduce aminte in fiecare moment de tine. Exista o multime de accesorii, in special ceasuri, care arata foarte bine atat purtate de o femeie, cat si de un barbat. Alege unul cu o forma clasica, patratos si cu o curea din piele – tu il poti purta fara prea mari batai de cap la o tinuta casual, iar el… zi de zi. Exista marci cu intregi colectii de ceasuri unisex, precum Swatch, Diesel, Fossil si multe altele, asa ca aveti de unde alege ceva pe gustul vostru!

Arome unisex

Parfumurile ce pot fi purtate atat de tine, cat si de iubitul tau au, cu siguranta, farmecul lor. Nu veti mirosi identic, deoarece pielea fiecarei persoane imprima o anumita nota parfumului, datorita Ph-ului si feromonilor proprii. Totusi, a imparti aceeasi sticluta de parfum poate fi o experienta foarte sexy! Poti apela la un parfum unisex de fiecare data cand trebuie sa intri in contact cu multe persoane sau daca ai un interviu important – intrucat acesta nu este atat de puternic ca un parfum traditional, nu exista riscul sa deranjezi pe cineva cu aromele ce te invaluie… in exces. Notele cele mai populare si mai placute pe care le poti simti in parfumurile pentru ea si el sunt cele de citrice, ambra si mosc, dar exista si parfumuri unisex cu note dulci sau lemnoase.

Moda unisex castiga din ce in ce mai mult teren la nivel international. Limitele dintre masculin si feminin nu sunt intotdeauna atat de vizibile ca acum 20-30 de ani, intrucat barbatii au inceput sa-si descopere si sa nu se mai teama de latura lor feminina si, viceversa, femeile isi pot explora nestingherite latura lor puternica si masculina fara a fi judecate de cei din jur. Asa ca iti poti initia si iubitul in acest nou val al modei androgine si, nu in ultimul timp, distreaza-te explorandu-ti propria personalitate!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.