Iti plac hainele vintage?

Iti plac hainele vintage?
Kudika
19 Noiembrie 2008

Daca iti doresti piese vintage autentice de cea mai buna calitate, daca esti in cautare de noi surse de inspiratie, daca apreciezi formele diferite ale culturii moda, design vestimentar inovator si muzica hai cu noi la GAIA VINTAGE COUTURE pe 22-23 noiembrie .

Daca iti doresti piese vintage autentice de cea mai buna calitate, daca esti in cautare de noi surse de inspiratie, daca apreciezi formele diferite ale culturii – moda, design vestimentar inovator si muzica – hai cu noi la GAIA VINTAGE COUTURE pe 22-23 noiembrie .

Gaia Boutiqueclub, V4vintage si Dom Perignon va propun o experienta unica vintage: intre 14.00 si 22.00, in cele doua zile, expozitie cu vanzare vintage, cu participarea speciala a designerilor cu colectii speciale “vintage couture”, iar de la 23.00 after party vintage cu Nouvelle Vague (sambata) si Koop live act (duminica).

GAIA VINTAGE COUTURE este acel eveniment asteptat de pasionatii de vintage, de cei ce stiu sa priveasca o piesa vestimentara cu ochiul critic al cunoscatorilor.

Participanti vintage: Vintage Boutique, V 4 vintage shop, Bunchofstuff, Mademoiselle-vintage.
Designeri cu colectii inspirate de tema VINTAGE COUTURE: Rozalb de Mura, Lena Criveanu, George Neagu, Zvinca, Circuit Bored, Kristina Dragomir etc.
Colectie speciala: Gaia Vintage Couture.

Locatie: Gaia Boutiqueclub, str. Banu Antonache nr. 40-44, Bucuresti

Data: 22-23 noiembrie 2008 (sambata si duminica)

Program:
• 14.00-22.00: expozitie cu vanzare
• 23.00: after party cu Nouvelle Vague (sambata) si Koop live act (duminica)
Intrare: 10 RON/zi, o bautura inclusa

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri