Tinute trendy si rafinate, chic, sport sau casual oricine doreste sa-si improspateze garderoba, o va putea face imediat, fara sa cheltuiasca multi bani. TAKKO ofera articole de moda pentru intreaga familie, la preturi accesibile tuturor. De la piese individuale, pana la compleuri perfect armonioase, la TAKKO veti gasi intotdeauna ceva nou, datorita aprovizionarii permanente a magazinelor cu articole vestimentare in ultimele tendinte.

Tinutele TAKKO sunt create de designer-ii proprii, din Germania, linia de design purtand amprenta unui concept unitar, din care se desprind colectii complete, bine definite. De la topurile romantice pana la gecile lejere outdoor, de la jeans-ii pentru copii pana la fustele maxi tweed, tinutele TAKKO se adreseaza tuturor si satisfac orice pretentii, ofera fiecarui client posibilitatea unui look original si in tendinte.

Oferta de imbracaminte TAKKO este completata cu articole de lenjerie intima, incepand de la ciorapi si lenjerie sport pentru adulti si copii, pana la dessous-urile sexy pentru doamne. Alaturi de articolele de moda, accesoriile trendy – genti, curele, bijuterii – definesc total stilul tau, stilul TAKKO.

Ofertele TAKKO si colectiile noi sunt in permanenta actualizate si online, www.takko-fashion.com/ro/, clientul putand fi mereu informat despre noile tendinte, dar si despre ofertele speciale TAKKO. Accesand site-ul TAKKO, clientii sai se vor putea informa unde este situat cel mai apropiat magazin TAKKO, pentru a beneficia imediat de diversitatea de articole de moda la preturi exceptionale.

In prezent, oferta TAKKO este prezenta in 17 magazine, iar pana la sfarsitul anului 2008, reteaua se va extinde pana la 21 de locatii. In 2009, Takko Romania va deschide alte 15-20 magazine noi.

In orice magazin TAKKO, design-ul modern conceput pentru ambientarea spatiului, prezentarea adecvata a articolelor de imbracaminte, structurate clar pe categorii, politica de preturi si discount-uri clar expusa clientilor, toate acestea sunt date care raspund in cel mai concret mod posibil celor mai noi standarde de retail. Totodata, magazinele dispun de o suprafata generoasa de expunere, de aproximativ 500 mp/locatie, cu o investitie alocata pe fiecare in parte, de cca 300.000 Euro.

Takko este unul din cei mai mari comercianti de produse textile din Germania. Compania opereaza in peste 1200 de magazine in Europa, iar in afara Germaniei, Takko detine 350 magazine in Austria, Republica Ceha, Olanda, Belgia, Ungaria, Slovacia, Elvetia si Romania. De-asemenea, opereaza prin magazine in sistem de franciza in Slovenia, Lituania, Estonia si Letonia si Portugalia.


  • Kudika

    KINOdiseea Open Air continuă până pe 3 septembrie în București

  • Kudika

    Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor! Regretele...

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    Se apropie Black Friday! 5 modele de rochii pe care sigur le vei...